En ny butik kommer til Verninge.

Den slår dørene op på torsdag, og den vil fremover være åben på torsdage. Der er tale om en gårdbutik, som ligger på gården Verningelund, Odensevej 46 i Verninge.

Det fortæller Hanne Jørgensen, som kommer til at bestyre butikken.

- Vi vil sælge økologisk oksekød fra vores egen produktion. Det er fra Jersyekøer, fortæller Hanne Jørgensen, der også oplyser, at der vil blive solgt pølser og mel i gårdbutikken.

I forbindelse med åbningen torsdag vil der også blive solgt mælkeprodukter fra Løgismose og Naturmælk, og Hanne Jørgensen arbejder lige nu på at finde en model, så gårdbutikken også kan føre de varer fremover. Selve åbningen vil blive forestået af borgmester Søren Steen Andersen, der klipper snoren kl. 15. (nvp)

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.