Fysioterapeuten er flyttet ned i hallen

Jakob Baunsgaard har investeret 125.000 kroner i laserapparatet (t.h.), som skulle være virksomt til smertelindring og fremmer heling af brud. Foto: Lise Wolf

Fysioterapeuten er flyttet ned i hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1. december overdrog Jakob Baunsgaard sin klinik gennem otte år til to ansatte. Mandag åbnede han Højfyns Fysioterapi i Vissenbjerg Idræts- og Kulturcenter, hvor han som en af de få i landet tilbyder smertebehandling med højintensitet laser.

Vissenbjerg: Det var med fyldt kalender, at Jakob Baunsgaard mandag slog dørene op til Højfyns Fysioterapi, med adresse i Vissenbjerg Idræts- og Kulturcenter. Selv om klinikken er ny, er han ikke ny i Vissenbjerg. Indtil december drev 44-årige Jakob Bundsgaard i otte år Vissenbjerg Fysioterapi, det har både givet en stor berøringsflade og godt samarbejde med de lokale læger, så derfor var det nærliggende at blive i byen, da han ville åbne en ny og mere specialiseret klinik.

- Hallen har mange gange spurgt mig, om vi ikke kunne finde ud af et større samarbejde, siger Jakob Baunsgaard, der selv ser fordele i, dels at der kommer mange mennesker i idrætscentret, dels at have faciliteter som motionscentret i samme hus.

- Jeg vil gerne være med til, at der sker noget i Vissenbjerg, og jeg tror, det her er et godt løft til både hallen, klinikken og byen, siger han.

Højfyns Fysioterapi
Højfyns Fysioterapi åbnede mandag 8. januar i Vissenbjerg Idræts- og Kulturcenter. Idrætsvej 3.Indehaver: Jakob Baunsgaard.

Åben mandag-fredag kl. 8-16.

Tager også på hjemmebesøg.

Tilbyder fysioterapi, laserbehandling, massage og sundhedscoaching.

Laserbehandling

Efter 19 år som fysioterapeut har Jakob Baunsgaard bred erfaring i faget, men i den nye klinik har han valgt at specialisere sig.

- Med alderen er jeg begyndt at interessere mig mere for det hele menneske siger han.

Hans nye fokus bliver især kroniske smertepatienter med for eksempel langvarige rygsmerter, piskesmæld, gigt og fysiske handicap. Et nyt tilbud bliver højintensitet-laserbehandling, en behandlingsform, som ikke ret mange fysioterapeuter her i landet endnu benytter.

Laserstrålerne er et supplement til anden behandling og kan give en øjeblikkelig smertelindring.

Den fremmer blandt andet heling af brud, virker på tennisalbuer, slidgigt, arvæv og sportsskader og kroniske smerter i for eksempel ryggen.

Sammen med andre virkemidler som coaching og mindfulnes kan det være alternativer til medicin.

- Det er ikke sådan, at jeg ikke interesserer mig for sportsskader, men den kroniske patient synes jeg er interessant. Slidgigt forsvinder ikke, men det må vi så arbejde med, og der er mange gode muligheder med den klassiske fysioterapei, fine træningsforhold og laser, siger Jakob Baunsgaard, der befinder sig godt i en idrætshal. Han er selv tidligere gymnast og bijobber som sportschef i Odense Gymnastikforening.

Jakob Baunsgaard vil være i klinikken alle hverdage klokken 8-16, når han ikke lige er ude for at behandle folk i eget hjem.

-

Fysioterapeuten er flyttet ned i hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce