Fynske håndboldskoler hitter

Håndboldskolerne er populære på Fyn. Her boltrer spillere sig ved en tidligere håndboldskole. -
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Fynske håndboldskoler hitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyn har i år flere håndboldskoler end nogensinde før. I Assens Kommune er alle pladser stort set booket.

Fyn sætter i år rekord med hele 20 håndboldskoler.

Også i Assens Kommune er antallet steget. Her er der i år fire håndboldskoler mod tre sidste år. Og trods den nye skole er alle pladserne stort set fyldt ud nu.

En af årsagerne kan ifølge kontorleder i Fyns Håndbold Forbund Henning Rasmussen være, at der er flere børn der vil prøve håndbolden af.

Den tendens bekræfter formand for Assens Håndboldklub, Kent Sørensen.

- Specielt pigesiden er blevet stor. Drengene er lidt sværere at få med, fordi spillet kræver mere tålmodighed end eksempelvis fodbold, fortæller han og tilføjer, at det kvindelige håndboldlandshold er årsag til succesen. I Assens Håndboldklub er alle 72 pladser på klubbens håndboldskole i uge 32 forlængst taget.

Små årgange skal med

Haarby Håndboldklub er den seneste i rækken af håndboldskoler i Assens Kommune.

Her kan formand Søren Aksglæde konstatere, at 32 ud af 40 pladser på håndboldskolen er booket.

- Vi arrangerer skolen for at tiltrække de små årgange, typisk dem mellem otte og 12 år, forklarer han og håber, at også de sidste otte pladser kan blive fyldt op, inden det går løs fra 30. juni til 4. juli.

I Glamsbjerg Håndboldklub er der håndboldskole i uge 32. Her kan sekretær Henrik Madsen konstatere, at der blot mangler seks håndboldskolebørn, før der er booket fuldt ud

Den sidste af de fire håndboldskoler holdes af Tommerup Håndboldklub også i uge 32. Her mangler blot to ud af 50 pladser at blive fyldt.

Og sommerhåndbolden trives på hele Fyn. Fra Dansk Håndbold Forbunds side kan håndboldskolekonsulent Claus Rosenbom-Jessen nemlig konstatere, at samtlige pladser på de 20 fynske håndboldskoler er ved at være fyldt op.

Fynske håndboldskoler hitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce