I sommermånederne sidste år var flere byer i Assens Kommune omdrejningspunktet for Casper Christensen og Frank Hvams nye film Dan-Dream. Filmen får fynsk gallapremiere i Assens den 14. marts.

Assens: Der var ingen tvivl at spore hos Casper Christensen og Frank Hvam, da de holdt pressemøde for deres nye film Dan-Dream i Render sidste år.

Fyn og og øens provinsbyer er gode omgivelser at optage film i.

- Folk her er enormt søde, nysgerrige, og de stiller mange spørgsmål. Nogle har haft havestole med og siddet og kigget på, at vi har filmet i otte-ni timer, sagde Casper Christensen ved pressemødet i september.

Dan-Dream

Dan-Dream er inspireret af en flok danske pionerer, der i 80'erne forsøgte sig med den første danske el-bil.Den fynske gallapremiere kommer til at foregå den 14. marts i Tobaksgaarden i Assens.

Der vil være forestillinger klokken 17.30 og klokken 20.

Det er endnu uvist, hvilken af forestillingerne Casper Christensen og Frank Hvam vil deltage i.

FilmFyn får flere detaljer på plads i løbet af måneden.

Derfor kommer der også oplysninger om et eventuelt billetsalg senere.

Og nu vender makkerparret stærkt tilbage til Fyn og ikke mindst Assens.

Det viser sig, at den fynske gallapremiere for Dan-Dream kommer til at foregå i Tobaksgaarden i Assens den 14. marts.

En fynsk gallapremiere, hvor det er fastlagt, at i hvert fald Casper Christensen og Frank Hvam kommer til at deltage. Om flere af skuespillerne fra den stjernespækkede film kommer til at deltage er endnu uvist.

Det fortæller Charlotte Christiansen, næstformand for Kultur- og Fritidsudvalget.

- Der plejer at være deltagelse af filmhold og instruktører ved sådan en gallapremiere, men det er selvfølgelig forskelligt, hvor mange af skuespillerne, der kan deltage.

- Vi håber, at de fleste kan komme, siger hun.

Gallapremiere giver omsætning

Næstformanden i Kultur- og Fritidsudvalget mener, at det betyder meget for kommunen, at det kendte makkerpar har besluttet sig for en fynsk gallapremiere i Assens.

- Vi har gode erfaringer med gallapremierer. Det, at vi holder det lokalt, gør, at skuespillere og filmhold igen får øje på, at Assens Kommune kan danne rammerne om flere film.

- Og så ved vi, at det giver omsætning. Derudover bygger det også en stolthed op omkring byen og kommunen, siger Charlotte Christiansen.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på aktualitets-, samfund- og erhvervsredaktionen i Odense, hvor jeg har fokus på krimi, nyheder og samfundsaktuelle emner. Jeg startede som journalistpraktikant i februar 2016 på Fyens Stiftstidende.

Mere om emnet

Se alle
Casper og Frank er vilde med Fyn

Casper og Frank er vilde med Fyn

- Bolden ligger i høj grad hos Assens

- Bolden ligger i høj grad hos Assens

Få et smugkig på Casper og Franks fynske film

Få et smugkig på Casper og Franks fynske film