Kort efter midnat rullede en bil om på taget i et solouheld i Glamsbjerg. Bilen var stjålet og føreren væk.

Lørdag nat kort efter midnat kørte en bilist galt ud for Krengerup Gods i Glamsbjerg. Ved indgangsporten til godset lå bilen på hovedet, mens føreren var stukket af.

Bilens højre hjulpar var tilsyneladende kommet ud i rabatten 20 meter før godset, ramt et vejtræ og efterfølgende væltet rundt, oplyser vagtchef ved Fyns Politi, Erik Skov.

- Vi får efterfølgende fat i ejeren, der mener, at hans bil må være stjålet, for han har ikke været ude at køre, fortæller Erik Skov.

Derfor efterlyser Fyns Politi nu føreren af bilen eller vidner.

- Man kan godt risikere at slå sig lidt, når man ruller rundt, så måske nogen er opmærksomme på en, der er kommet til skade, fortæller vagtchefen.

Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.

  • Mie

    Af:

    Siden april 2016 har jeg jeg lavet avis og digitalt indhold til Ugeavisen Odenses læsere. Inden da sad jeg som jourhavende på Fyens.dk med flere års erfaring. Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet, og i 2016 afsluttede jeg min kandidat i digital journalistik. Jeg har boet på Fyn siden 2010, og det er endnu ikke lykkedes mig at snyde en fynbo til at tro, jeg er fra herfra.