Dreslette: Dreslette Kirke var fyldt til sidste plads torsdag eftermiddag.

Rigtig mange var nemlig kommet for at sige et sidste farvel til 15-årige Jasmin Leschøtt Christensen, der torsdag i sidste uge døde hos en 48-årig mand, der bor på Kirkebjergvej i Flemløse.

Bisættelsen varede en god halv time, inden den hvide kiste med Jasmin Leschøtt Christensen blev kørt væk, mens familien og hendes mange venner lod følelserne få frit løb.

Da hun blev fundet død, troede politiet, at hun var død af en overdosis amfetamin, men en obduktion mandag viste, at hun døde af kulilteforgiftning.

Den 48-årige mand havde ingen strøm i huset, og han havde derfor sat en benzindrevet generator op.

Det endte med at tage livet af Jasmin Leschøtt Christensen, mens den 48-årige mand og hendes 14-årige veninde begge blev indlagt på sygehuset.

Den 48-årige er siden blevet varetægtsfængslet for at være i besiddelse af en betydelig mængde amfetamin og for at have solgt narkotika til de to mindreårige piger.Den 14-årige pige er udskrevet fra sygehuset.Læs mere i Fyens Stiftstidende fredag

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.

Mere om emnet

Se alle
Jasmin-sagen: Fængselsdom stadfæstet

Jasmin-sagen: Fængselsdom stadfæstet

Jasmin-sagen: 48-årig mand får 10 måneders fængsel

Jasmin-sagen: 48-årig mand får 10 måneders fængsel

Jasmin-sagen: Tiltalt kan se frem til mere straf

Jasmin-sagen: Tiltalt kan se frem til mere straf