Fun Park Fyn lukker før tid


Fun Park Fyn lukker før tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HVORFOR: Uklarhed om hvorfor forlystelsesparken er gået i hi - men vejret får skylden

GRØNNEMOSE: Da Lena Michelsen fra Blommenslyst og hendes familie søndag formiddag stod foran Fun Park Fyns indgang, fik de sig - i første omgang - en lang næse.

- Vi blev mødt af et skilt, hvor der stod at der var lukket resten af sæsonen på grund af vandskade, fortæller en forundret Lena Michelsen.

Men da det gik op for Fun Park Fyns personale, at de godt 120 ventende gæster på p-pladsen var fra fagforeningen Rør & Blik, der skulle på en forlængst aftalt udflugt, blev der alligevel lukket op.

- Og det gjorde mig ikke mindre forundret. Der var nemlig også nogen af de ventende udenfor, der ikke var med Rør & Blik. Og de fik lov at betale fuld pris på trods af den påståede vandskade, fortæller Lena Michelsen, der ledte forgæves efter vandskaden inde i parken.

- Der var godt nok en hel del aktiviteter, der ikke kørte eller hvor det kun var nogen af tingene der virkede. Men det så nu ikke ud til at have noget med vandskade at gøre. Det var bare fordi tingene var gået i stykker. Jeg synes simpelthen det er noget mærkeligt noget, siger Lena Michelsen, der er dobbeltharm.

Hun havde nemlig købt en lodseddel ved dette års røverfest i Vissenbjerg. Og her vandt hun - en fribillet til Fun Park Fyn.

- Jeg synes det er uartigt, at man den ene dag uddeler fribilletter og på den måde får en masse gratis reklame. Og den næste dag lukker man parken ned inden den i forvejen proklamerede lukkedato, så de der har vundet gevinsterne står tilbage med en lang næse, siger Lena Michelsen, der har haft kontakt til Fun Park Fyn, for at få en forklaring.

- Men det var en meget vævende forklaring, jeg fik. Pludselig var der ikke nogen vandskade alligevel, men i stedet var beslutningen om at lukke blevet truffet lørdag aften, fordi vejrudsigterne havde truet med regn. Derfor havde man ikke nået at ringe til Rør & Bliks kontaktperson og aflyse arrangementet og derfor lukkede de alligevel undtagelsesvis op for os i søndags, siger Lena Madsen.

På Fun Park Fyns hjemmeside oplyses det kort, at parken er lukket for 2006 på grund af dårligt vejr og at man ser frem til et gensyn i 2007.

Ifølge samme hjemmeside skulle parken ellers have haft åben til og med søndag den 27. august.

Fun Park Fyns daglige leder, Peter Madsen, der nu er forhenværende, har ikke mange kommentarer til den tidlige sæsonlukning.

- Det er på grund af vejret. Der er ingen økonomi i at holde parken åben, når det regner som det gør. Men ring til Leif Bork Christiansen, der ejer stedet. Jeg er ude af det hele nu, siger Peter Madsen.

Det er ikke lykkedes Fyens Stiftstidende, at træffe Leif Bork Christiansen for en kommentar.

Men at dømme ud fra teksten på forlystelsesparkens hjemmeside, så forventer man at slå dørene op til endnu en sæson i 2007. Tidlig lukning eller ej.

Fun Park Fyn lukker før tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce