Glamsbjerg: Der var trængsel mellem reolerne, da Glamsbjerg Bibliotek onsdag aften fejrede, at biblioteket nu kan kalde sig ”åbent bibliotek”.

Det blev fejret med en reception, hvor blandt andre leder af Assensbibliotekerne John Erik Petersen, borgmester Finn Brunse og Kultur- og Fritidsudvalgsformand Truels Schultz deltog.

Neiders Kapel og Ambituskoret sørgede for musikken.

At et bibliotek er åbent betyder, at lånere selv ved hjælp af deres sygesikringskort kan låse sig ind på biblioteket for at låne og aflevere bøger, selvom personalet ikke er til stede.

Det er muligt at gøre på alle dage mellem klokken 7 og 22.

Haarby Bibliotek var det første i Assens Kommune, som overgik til at være åbent bibliotek, og i sidste uge fulgte Assens Bibliotek trop. I næste uge kommer turen til Aarup Bibliotek.

Bibliotekerne i Tommerup og Vissenbjerg overgår senere.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.