Frost rykker vestpå


Frost rykker vestpå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superbrugsen i Assens skal have ny uddeler, når Martin Frost Jørgensen efter ni år stopper 1. april. Han overtager i stedet Superbrugsen i Erritsø.

Assens: 1. april er det slut med Frost i Superbrugsen.

Du kan stadig købe frosne ærter, pizza, is og alt andet udbud fra frysediskene. I stedet må du og Superbrugsen på Sdr. Ringvej i Assens efter otte år sige farvel til uddeler Martin Frost Jørgensen.

Han har nemlig fået nyt job. På den anden side af Lillebæltsbroen.

- Jeg skal til Erritsø og overtage Superbrugsen der, siger Martin Frost Jørgensen, der også får ansvaret for Daglibrugsen i Skærbæk, to benzinanlæg og en vaskehal i forbindelse med jobskiftet.

Han begrunder det således:

- Det er nye udfordringer og en selvstændig brugsforening. Assens er en Coop-ejet butik, hvor Erritsø er selvstændig. I Assens refererer jeg til en salgschef, mens jeg i Erritsø kommer til at referere direkte til bestyrelsen, forklarer Martin Frost Jørgensen.

Super topform

Han ser tilbage på otte rigtig gode år i Assens.

- Vi har haft fremgang alle årene, og vi har fået skabt nogle gode afdelinger i forhold til slagter, vin, frugt og grønt. Vi har fået kunderne til at komme ned og handle hos os, for vi tog et sats, da vi flyttede for ni år siden. Det var den rigtige beslutning at flytte. Det har været godt at komme herned i helt nye lokaler. Det gav noget af et løft.

- Vi har holdt mange kundeaktiviteter og haft mange klubber, vi har været i kontakt med, og lavet donationer. I øjeblikket laver vinaftener. Det er positivt, at der har været stor opbakning til det. Det viser, at de kan lide os, mener Martin Frost Jørgensen, der overlader en brugs i god forfatning til sin afløser. I super topform, som han selv siger.

- Det er både omsætningsmæssigt og regnskabsmæssigt og personalemæssigt. Der er styr på butikken til den næste. Det er bare nye kræfter, der skal til til at kigge på det på med friske øjne.

Tak til alle

Det arbejde har han ikke gjort alene, understreger Martin Frost Jørgensen.

- Jeg vil meget gerne sig tak til de kunder, der har støttet os, og til medarbejdere, bestyrelse og alle, der har været med. Det har været en fantastisk rejse, vi har været på, siger uddeleren, der ikke har planer om at flytte fra bopælen i Aarup.

- Det er cirka samme køreafstand. Jeg skal bare den anden vej, så må jeg se, om jeg kan finde ud af det, siger han med et grin.

Superbrugsen i Assens har slået stillingen som uddeler op.

Frost rykker vestpå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce