Aarup: ... og alle de andre!

Frøbjerg Festspil opsætter til sommer den populære musical "Den eneste ene", der er baseret på Susanne Biers film af samme navn.

Festspillet kan nu afsløre, at alle de store roller i sommerens musical er besat. Og det med flere velkendte Frøbjerg-spillere.

Christina Mosbæk og Kasper Møller skal begge spille med i Frøbjerg Festspil for syvende gang, som henholdsvis Sus og Niller, der i filmen er spillet af Sidse Babett Knudsen og Niels Olsen. Andre velkendte ansigter på scenen bliver Rebecca Binderup Kørris som Stella og Pernille Geertsen som Nillers hustru Lizzie.

To nye indtager dog også scenen i form af Stine Mia Larsen i rollen som Mulle, og Peter Engholm Helveg Larsen som den italienske storcharmør Sonny.

Den mest charmerende rolle er dog ikke besat endnu. Her tales selvfølgelig om rollen som Niller og Lizzies adoptivdatter Mgala.

I rollen som instruktør på musicalen kan publikum se frem til "Årets Fynbo", nemlig Carsten Friis, der har haft et stort engagement i festspillet i en del år efterhånden.

Musicalen har premiere den 11. august, og billetter kan købes online på www.froebjerg.dk eller via e-mail billet@froebjerg.dk. (amch)

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på aktualitets-, samfund- og erhvervsredaktionen i Odense, hvor jeg har fokus på krimi, nyheder og samfundsaktuelle emner. Jeg startede som journalistpraktikant i februar 2016 på Fyens Stiftstidende.