Ingen tvivl om, at de to børnehaveveninder Iben Christensen og Frederikke Nielsen, begge fem år, havde en herlig eftermiddag i Assens Bowlingcenters nye legeland - ikke mindst i boldebadet, hvor det var sjovt nærmest at lade sig drukne i bolde.

Selv om 27 børn til 12 års fødselsdag havde fået lov at tyvstarte fredag, så blev legelandet først rigtigt indviet lørdag formiddag.

Legelandet henvender sig til de 3-12-årige og dermed har Frank Larsen inviteret en ny kundegruppe ind i Assens Bowlingcenter.

- Bowling hitter ikke lige nu, så vi gør det for at holde gang i centret, siger Frank Larsen, der søndag også havde fastelavnsfest i samarbejde med en bank.

Det koster 45 kroner at lege lige så længe, man har lyst. Køber man et 10 turskort koster et klip 30 kroner. I forbindelse med børnefødselsdage er legelandet en del af pakken.

Der er plads til op til 40 børn i legelandet. Så mange var der ikke, da LokalAvisen var på besøg først på eftermiddagen, så der var god plads til at lege fangeleg, og hvad det ellers inspirerede til.

I weekender vil legelandet være åbent klokken 11-20 og på hverdag mellem klokken 14 og 20.

Hen ad vejen kan der blive tale om at tilrette åbningstiderne efter interessen.

Frank Larsen understreger, at det ikke er en børneparkering. Han har naturligvis ansvaret for, at sikkerheden er i orden, men forældre må selv holde øje med deres børn.

  • Wolf_Lise

    Af:

    Journalist, Assens-redaktionen. Arbejder p.t. mest med miljø, infrastruktur, planlægning. Før redaktionerne i Assens og Tommerup fusionerede i forbindelse med kommunalreformen var jeg på Tommerup-redaktionen, hvor jeg beskæftigede mig med alle stofområder. Bor i Tommerup St.