Frækt tyveri i Assens: To kabinebåde stjålet ved højlys dag

Den store Monterey-båd blev stjålet sammen med en anden mindre kabinebåd fra gårdspladsen i Willemoesgade, hvor Fulton-Stiftelsen holdt til indtil for fire år siden. Fotoet er dog ikke taget i forbindelse med tyveriet, men i en anden anledning. Foto: Steen Astor Hedemand

Frækt tyveri i Assens: To kabinebåde stjålet ved højlys dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Steen Astor Hedemand fra Dansk Marine Renovering udlover dusør på 10.000 kroner til oplysninger om to kabinebåde, der mandag blev stjålet i Assens.

Assens: Et usædvanligt frækt tyveri fandt mandag formiddag sted lige midt i Assens by.

I tidsrummet mellem klokken 10.30 og klokken 11.30 er der stjålet to kabinebåde, der stod opmagasineret på en gårdplads i Strandgade 7 i Assens, hvor Hotel Postgården og Fulton-Stiftelsen tidligere holdt til. Pladsen har indkørsel fra den stærkt trafikerede Willemoesgade.

I gården havde Steen Astor Hedemand fra firmaet Dansk Marina Renovering værksted indtil for tre uger siden, og begge de stjålne både var under reparation for en kunde hos firmaet, der nu er flyttet til Fredericia.

De to stjålne kabinebåde er en 26" Monterey 262, årgang 1999, samt en 21" kabinebåd af mærket Century Raven 210 uden motor. Bådene, der stod på to uindregistrerede trailere, har en samlet værdi af 105.000 kroner.

- Tyveriet må have været nøje planlagt, da Monterey-båden stod langt fremme på en trailer, der var uden næsehjul. Båden kunne ikke sættes på en trækkrog uden brug af donkraft, så der har i hvert fald været mindst to personer om tyveriet. Den største af bådene er 8,5 meter lang, så der skal mindst en kassevogn til at trække traileren, forklarer Steen Astor Hedemand.

Han fortæller, at en mand der lejer sig ind i en hal på adressen, forlod stedet klokken 10.30.

- Manden havde imidlertid glemt at slukke noget lys i hallen, så han kørte tilbage til stedet for at slukke det. Da han kom tilbage klokken 11.30, var bådene væk, så derfor kender jeg tidsrummet for tyveriet, forklarer Steen Astor Hedemand.

Tyveriet er sket ved højlys dag, så der må næsten være nogen, der har set noget.
Steen Astor Hedemand, Dansk Marine Renovering
De to stjålne både var opmagasineret her på gårdspladsen med ind- og udkørsel fra Willemoesgade. Foto: Steen Astor Hedemann
De to stjålne både var opmagasineret her på gårdspladsen med ind- og udkørsel fra Willemoesgade. Foto: Steen Astor Hedemann

Båd dukkede op på rasteplads

Han har tidligere oplevet at få stjålet en båd i Middelfart for halvandet år siden. Båden blev sat til salg i Den Blå Avis under en falsk profil, og tre uger efter dukkede båden op på en rasteplads i Melby to kilometer øst for Assens.

- Mange af de både, der stjæles i Danmark, havner i Polen, men jeg tror, at der her kan være tale om et lokalt udført tyveri, siger Steen Astor Hedemand.

Tirsdag og onsdag har Steen Astor Hedemand afsøgt området i Assens for at finde ud af, hvor der er sat videoovervågningskameraer op. Kameraer, der måske kan bidrag med nye oplysninger om tyveriet. Han regner med, at tyvene må være kørt ad Søndre Ringvej og denne vej videre ud af byen med bådene på slæb.

Bådene var ikke forsikrede.

Steen Astor Hedemand har udlovet en dusør på 10.000 kroner til oplysninger, der kan føre til, at han igen får sine to kabinebåde tilbage.

- Tyveriet er sket ved højlys dag, så der må næsten være nogen, der har set noget, mener Steen Astor Hedemand, der stadig har en tro på, at han kan få sine to kabinebåde tilbage.

Frækt tyveri i Assens: To kabinebåde stjålet ved højlys dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce