Karin Nedergaard Christiansen får debut som sangfugl ved vinterfesten i Ebberup.

Ebberup: Når der kaldes til Vinterfest i Ebberuphallen lørdag 3. februar er der ikke bare revy på programmet. Four Lads og Ramasjang leverer musikken i løbet af aftenen, og førstnævnte får endda følgeskab af to ladies.

Ud over at de kan lide at synge, har de to det til fælles, at de begge sidder i Assens Byråd. Ena Nørgaard blev ved kommunalvalget i november for anden gang valgt ind for De Konservative, mens Karin Nedergaard Christiansen tager sine første fire år for partiet Venstre.

Lige så ny, som hun er i politik, er hun på sangscenen. Faktisk har hun slet ikke stået på en scene før foran et større publikum, fortæller hun.

- Jeg tænker, det er meget sjovt. Man skal ikke tage sig selv så højtideligt, så man skal bare kaste sig ud i det, siger Karin Nedergaard Christiansen.

Hun regner med at kunne læne sig op ad Ena Nørgaard, der med mange års optræden på lokale revy- og cabaretscener ikke mindst som en af Bakkepigerne er meget mere erfaren i den branche.

Hvad de to skal optræde ? - ja det er en hemmelighed.

  • Wolf_Lise

    Af:

    Journalist, Assens-redaktionen. Arbejder p.t. mest med miljø, infrastruktur, planlægning. Før redaktionerne i Assens og Tommerup fusionerede i forbindelse med kommunalreformen var jeg på Tommerup-redaktionen, hvor jeg beskæftigede mig med alle stofområder. Bor i Tommerup St.