Forsamlingshus: Drop de højhælede og tag waders på ...

Det er vandpytter som denne på parkeringsarealet foran Dreslette Forsamlingshus i Snave, der gør det vanskeligt for gæster at ankomme til en fest i for eksempel højhælede selskabssko. Privatfoto

Forsamlingshus: Drop de højhælede og tag waders på ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dreslette Forsamlingshus i Snave er ofte plaget af store regnpytter på parkeringsarealet foran forsamlingshuset

Snave: Bestyrelsen i Dreslette Forsamlingshus i Snave kan se tilbage på et år, hvor forsamlingshuset har været udlejet 40 gange.

Det kom frem ved forsamlingshusets generalforsamling i denne uge, hvor godkendelsen af årets regnskab - et overskud på 4000 kroner - fik lige så stor anerkendelse som forsamlingshusets højt berømmede biksemad.

Bestyrelsen modtog stor ros for at arrangere bankospil, fællesspisninger, sankthansfest, fastelavn, Snavefest og meget andet, men som ved de fleste gode generalforsamlinger kom det mest interessante først på bordet under punktet eventuelt.

Her blev der nemlig sat flere spørgsmålstegn ved de tilbagevendende store vandpytter ved indgangspartiet til forsamlingshuset.

Det regner ikke så sjældent i Snave, og hver gang det gør, danner der sig store vandpytter foran forsamlingshuset. Det er et forhold, der gør det vanskeligt for gæster at ankomme til fester i forsamlingshuset, og nogen mener endda, at det er nødvendigt at medbringe waders i stedet for højhælede selskabssko, hvis man vil være sikker på at komme tørskoet til fest i forsamlingshuset.

Wadersfest

Det er kommunen, der ejer det meste af parkeringsarealet foran forsamlingshuset, men kommunen har indtil videre ikke haft forståelse for forsamlingshusets vandpyt-problemer, kom det frem under generalforsamlingen.

Dreslette Forsamlingshus har tidligere været ude i storm og uvejr. For nogle år siden stablede den lokale beboer Torben Andersen i hast en rygerfest på benene med musikalske indslag fra bandet Tørfisk.

Det skete i protest mod, at myndighederne havde vedtaget, at man nu ikke længere måtte ryge i forsamlingshuset. Nu er der måske lagt om til en wadersfest, hvor forsamlingshuset inviterer det nye byråd med...

Der var i øvrigt genvalg til samtlige bestyrelsesmedlemmer.

Forsamlingshus: Drop de højhælede og tag waders på ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce