Formand skiftet ud i fodboldklub

Flemming Jensby er stoppet som formand i Assens FC. Arkivfoto: Jens Wognsen

Formand skiftet ud i fodboldklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flemming Jensby er stoppet som formand i Assens FC. Ny formand er i stedet Lars Peder Larsen, som står over for flere udfordringer at tage sig af. Selv er Flemming Jensby ærgerlig over, at Den Blå Boldpark endte med ikke at blive til noget.

Assens: Flemming Jensby er ikke længere formand for fodboldklubben Assens FC.

Flemming Jensby, der ihærdigt forsøgte at få landet det storstilede projekt Den Blå Boldpark i Assens, men som ikke blev til noget, stopper helt i bestyrelsen efter seks år som formand.

- For seks år siden havde jeg to drenge, der spillede fodbold i Assens FC. Nogle syntes dengang, jeg skulle hjælpe i to år (som formand, red.), og så blev det til seks år. Nu synes jeg, tiden var kommet til, at der var andre, der skulle bidrage, begrunder Flemming Jensby sit egenvalgte exit af bestyrelsen.

Ny formand blev på det konstituerende møde Lars Peder Larsen.

- De pegede på mig, og jeg sagde, det kunne jeg godt. Det var ikke lige noget, jeg havde regnet med, siger Lars Peder Larsen, som har været med i bestyrelsen et par år.

Den nye bestyrelse i AFC
Den nye bestyrelsessammensætning i Assens FC ser således ud:Lars Peder Larsen (formand)

Lars Clausen (næstformand)

Britt Bech Larsen (kasserer)

Lars Bæk Pedersen

Finn Wegner Petersen

Thomas Vestmark

Torben C.R. Wiimh

Irene Hørsman

Skal holde på de unge mennesker

Lars Peder Larsen ser frem til at tage udfordringen op.

- Jeg synes, jeg kan bidrage med, vi har nogle store udfordringer, vi skal løse. Det er at holde på de unge mennesker og få dem til at dyrke fodbold. Der er for mange ting på hylderne for de unge mennesker i dag. Vi oplever, folk falder fra. De prøver det, og så falder de fra igen, fordi der er så mange andre tilbud, svarer den nye formand.

- Da jeg var ung, tog vi til træning hver gang. I dag gør man det måske ikke så tit. Det er ligesom, når det passer ind. Det giver store udfordringer for trænerne at stå med måske et halvt hold til træning, tilføjer Lars Peder Larsen.

Klubbens ønske er en kunstgræsbane, siger han. Det er bl.a. fonde, men også kommunen, der skal være med til at betale for den.

- Men det, som det strander på, er, hvem der skal drifte den. Det kan vi ikke som fodboldklub. Det er meget svært, siger Lars Peder Larsen.

Han roser Flemming Jensby for at have lagt en kæmpe indsats i klubben.

Jensby drønærgerlig

Selv om Flemming Jensby nu er ude, kan han ikke lade være med at komme med en lille stikpille til Assens Kommune. Han er drønærgerlig over, Den Blå Boldpark strandede, fordi kommunen i den sidste ende ikke evnede at se storheden i projektet og ikke ønskede at bidrage med de ca. 12 mio. kr. at komme i mål for.

- Jeg er forundret og ærgerlig over, byrådet ikke kunne se fremtidsperspektiverne i boldparken. Jeg er ærgerlig over, man ikke havde modet og viljen til prioritering. Det ville have ligget lige midt i Danmark, fortæller Flemming Jensby.

Boldparken skulle have bestået af et fodboldanlæg med kunstgræs, tennisbaner og 16 forskellige typer af multibaner. Den var ikke kun for fodbold og Assens FC, men til gavn og glæde for alle og derfor unik. Og så er Flemming Jensby ærgerlig over, at kommunen lagde op til at ville noget og så ikke turde trække af på det. Med den indstilling mener han ikke, man kan flytte sig i nye retninger.

- Det bliver en kedelig kamp, hvis man kun spiller bolden ud over sidelinjen, nævner han.

- Man kunne spare 33 procent bare ved at sige ja i stedet for nej, siger Jensby lakonisk.

Formand skiftet ud i fodboldklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce