Formand: Intet problem at få investorer til Assens

Marc Roar Hintze er formand for Assens Købstad. Foto: Kim Rune

Formand: Intet problem at få investorer til Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreningen Assens Købstads formand, Marc Roar Hintze, regner bestemt med, at der kan trækkes investorer til Assens og er ikke skræmt over, at både Den Blå Boldpark og Assens Søbad ikke er blevet til noget.

Assens Købstad har nogle visioner. Men der er også noget, der hedder økonomi og udfordringer - jordbassinerne er f.eks. forurenede?

- Dels har vi nogle investorer i foreningen og det er også vores - ikke bare fornemmelse - men at de tilkendegivelser, vi har fået med det, når vi fortæller, hvad vi laver, så er vi sikre på, vi sagtens kan skaffe investorer. Vi kan sagtens skaffe penge hertil. Hvis kommunen viser, at det her er noget, de vil - og det er dem, der ligesom skal give tilladelse - så kan vi sagtens få investorerne herned.

Med Assens Søbad, der så vi at kommunen ikke var villig til at gå med der. Hvad er det så, der giver Jer den formodning om, at det så skulle ændre sig?

- Det var ikke sådan kommunen sagde, de ikke ville søbadet. De ville bare ikke gøre det i år. Men de har aldrig nogensinde sagt, de ikke ville. Men jeg tror, at den forskel der måske også er her, det er, vi tror vi kan skaffe de investorer.

Hvordan det?

- Jeg ser nødvendigvis ikke kommunen skal komme med pengene, men det er at planlægge det her. Og lave lokalplaner, så vi kan komme i gang.

Men hvordan vil I skaffe pengene?

- Gennem investorer. Vi har nogle meget attraktive arealer - det er både havn og jordbassiner. Der har vi en helt klar fornemmelse. Og vi har klare tilkendegivelser.

- Der er 16 investorer, som vil smide en halv million kroner i hver.

Så den historik, der er, det er ikke noget der skræmmer Jer - der var også Den Blå Boldpark, der ikke blev til noget og campingpladsen?

- Nej, det gør det ikke. Jeg tror, det vi gør her, det er måske en tand mere kommercielt end at lave nogle boldbaner. Det var ligesom søbadet noget med, der skulle nogle kommunale kroner i. Der tror vi godt, vi kan gøre det her med private investorer.

I vil også gerne have bedre fremkommelighed. Det har været et ønske i mange år fra flere sider. Hvad er det, I kunne gøre anderledes?

- Jeg tror det er ved, at vi i vores forening både er nogle private og har også en del virksomheder med. Der har jeg en forhåbning om, vi kan gøre en forskel.

Men kan du blive lidt mere konkret?

- Så langt er vi ikke endnu. Det vi gør nu er, vi gør os nogle tanker om, hvordan vi kan gøre infrastrukturen bedre. Så skal vi et spadestik dybere. Lige præcis på det punkt er vi ikke nået til endnu.

Formand: Intet problem at få investorer til Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce