Formand: Aktionærerne har godkendt salget

Bent Schmidt, formand for Foreningen Glamsbjerg og dermed også nu tidligere bestyrelsesformand for Glamsbjerg Hotel, glæder sig over, at Foreningen Glamsbjerg har fundet en køber til Glamsbjerg Hotel, så der fortsat kan drives hotel i den markante hvide bygning. Arkivfoto: Kim Rune

Formand: Aktionærerne har godkendt salget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny tidligere bestyrelsesformand i Glamsbjerg Hotel glæder sig over, at der er fundet en køber, som vil drive hotel i bygningen på Søndergade i Glamsbjerg.

Glamsbjerg: Det er den rette mand, vi har fundet.

Sådan er følelsen hos bestyrelsen for Glamsbjerg Hotel, efter Jens Poulsen har købt Glamsbjerg Hotel A/S. Foreningen Glamsbjerg ejede knap halvdelen af aktierne, men det er altså slut nu.

- Nu er det kommet i stærke hænder, og det glæder vi os utrolig meget over. Jeg er meget glad for, at det er Jens Poulsen, som har købt det. For han er lokal og har en erfaring i, hvordan restaurationer og hoteller virker, og han har et enormt netværk, han kan sætte i brug. Og så er han en meget energisk herre. Det bliver spændende at se, hvad han udvikler det til, siger Bent Schmidt, der er formand for Foreningen Glamsbjerg og dermed også var bestyrelsesformand for Glamsbjerg Hotel.

Udbudspris: 2,5 millioner kroner

Hotellet har været til salg et halvt år, og da Jens Poulsen henvendte sig for to uger siden, kom der hurtigt skred i sagerne.

Hotellet var udbudt til 2,5 millioner kroner, men Bent Schmidt ønsker ikke at afsløre salgsprisen.

- Det er solgt på den måde, at han overtager kreditforeningslånet, og han overtager de driftsomkostninger, som ligger til løbende betaling i hotellet, plus han køber aktierne til kurs 50, siger han dog.

For Foreningen Glamsbjerg betyder det, at den nu kan sætte 250.000 kroner ind på kontoen.

- Skal aktionærerne ikke godkende salget på en ekstraordinær generalforsamling, inden det kan effektueres?

- Jens Poulsen har købt 51 procent af aktierne i Glamsbjerg Hotel A/S. Når de fleste aktier er indløst, vil han holde en ekstraordinær generalforsamling.

- Foreningen Glamsbjerg havde knap 50 procent af aktierne, men man har forlods samlet aktionærer, der også vil sælge til den pris. Så udover Foreningen Glamsbjerg har man samlet lidt flere aktionærer, så man kommer op på de 51 procent. Vi har jo fra den ekstraordinære generalforsamling, vi havde i aktieselskabet i efteråret, en fuldstændig fuldmagt til at sælge hotellet. Den del har de godkendt, siger Bent Schmidt.

Formand: Aktionærerne har godkendt salget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce