Assens/Torø: Selvom kirkeklokkerne kaldte til samling, så var det ikke tid til stille eftertænksomhed for 86 friske børn, unge, voksne og ældre.

De stillede søndag formiddag nemlig til start i Willemoesløbet, der i år bød på en række forhindringer undervejs på de to ruter, der var fem og 11 kilometer lange.

Willemoesløbet er nemlig blevet et såkaldt trail-løb, og det betyder, at langt størstedelen af løbet ikke foregår på asfalt, men i stedet på grusveje, i strandkanten, over jordbassinerne og på den gamle jernbanestrækning.

Så det krævede stor koncentration fra deltagerne at komme igennem løbet ud at falde - eller uden at få alt for våde fødder.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.