Forældre danner netværk


Forældre danner netværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tommerup-borgere vil i kontakt med de unge, der for tiden skaber ballade i byen

TOMMERUP: Forældrene i Tommerup går nu aktivt ind i kampen for at løse de problemer, der er med en gruppe unge, der hærger flere steder i byen.

På et møde på Tommerup Skole tirsdag aften, hvor blandt andre skolen, SSP-medarbejdere og politiet redegjorde for omfanget af hærværk, stoffer og alkohol, gav 14 tilsagn om, at de ønsker at deltage i et forældrenetværk a la Natteravnene.

- Det, jeg forestiller mig, er, at en gruppe forældre tager ansvar for at gå en tur i byen og snakker med de unge. Det er ikke et vagtværn, det drejer sig om, men vi skal have fundet ud af, hvordan vi organiserer det, siger SSP-medarbejder John Nielsen.

Han vil hurtigst muligt indkalde de interesserede til et møde, så de kan få sat gang i ordningen.

- Jeg tror, det vil øge opmærksomheden og ansvarligheden blandt forældrene, siger John Nielsen.

Assens Kommunes børn- og ungechef Morten Madsen var til stede på mødet, og han glæder sig over, at forældrene vil gøre en indsats.

- Jeg synes, det er en god idé at forsøge at involvere forældrene. Om det er et netværk eller ej, er ikke så afgørende, siger han.

Rygerskur skal nedrives

På mødet kunne skoleleder Poul Børge Nielsen fortælle om hærværk på skolens område, hvor de unge mødes og drikker øl og ryger hash ved rygerskuret.

Omdrejningspunktet er en hård kerne på fire til seks 14-16-årige, som tiltrækker andre børn og unge.

For at stoppe problemerne på skolens område vil Poul Børge Nielsen tage drastiske metoder i brug.

- Fra skolens side vil vi nok nedrive rygerskuret og opsætte videoovervågning ved skolens cykelskur, skure inde i skolegården og ved sfo'en, siger Poul Børge Nielsen.

John Nielsen har forståelse for skolens reaktion, men han tror ikke, at løsningen er at fjerne rygerskuret.

- Jeg synes, det er ærgerligt, at det ikke er muligt at bevare værestedet, for så rykker de bare et andet sted hen, siger SSP-medarbejderen.

Men Poul Børge Nielsen mener, at han bliver nødt til at reagere på uroen.

- Det er både med fløjlshandsken og med jernnæven, at vi vil forsøge at dæmme op for problemerne, forklarer skolelederen.

Forældre danner netværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce