Forårsprogram eller hvad?


Forårsprogram eller hvad?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forårsprogram kalder Tommerup Pensionistforening listen over aktiviteter i det kommende halvår. Noget af en tilsnigelse, når seniorerne, som ikke kun er pensionister, men også efterlønnere, allerede går i gang den 6. januar. Generalforsamling og efterfølgende amerikansk lotteri er på programmet.

Gevinster er der også at hente 14 dage senere, når det handler om vinterbanko, oven i købet med "gode gevinster samt sidegevinster."

Den 3. februar viser Hr. og fru Vagn Stubkjær film og fortæller om en ferietur til Burma. Med sig har foredragsholderne også en lille udstilling af effekter fra landet.

Erene Nielsen læser op ved det næste arrangement den 17. februar, mens Anne og Birgit Mose samt Keld Nørgaard underholder med ballader og viser.

Den 3. marts er det "10 på toppen" fra Vissenbjerg, som sørger for den musikalske underholdning.

Og så er foråret ellers ved at være forbi. Forårsafslutningen foregår den 10. marts, hvor Tommerup Pensionistkor synger og Kirsten Elmeskov læser op. Den dag byder foreningen på kaffe og brød. Alle andre møder, må deltagerne selv sørge for det våde og det tørre.

Som rosinen i pølseenden står den på dilettant i Tommerup Bys Forsamlingshus den 17. marts.

Møderne foregår som udgangspunkt på Tommerup Skole og begynder kl. 14.15.

Forårsprogram eller hvad?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce