Folk vil gerne bo tæt på motorvejen

En konkurs stoppede et privat byggeprojekt på Kildebjergvænget i Skallebølle. Siden har en anden privat bygherre overtaget det påbegyndte projekt. Foto: Lise Wolf

Folk vil gerne bo tæt på motorvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tømrerfirma, der har overtaget konkursramt byggeprojekt i Skallebølle, har lejet seks færdige boliger ud

Skallebølle: Tømrerfirmaet Gert Fogt A/S har overtaget et konkursramt byggeprojekt på Kildebjergvænget i Skallebølle og er i færd med at opføre boligerne på mellem 75 og 110 kvadratmeter, som fik støbt sokler tilbage i 2008. Dengang kom de imidlertid ikke videre, da byggefirmaet Fairbo A/S, der var ejet af Kroers Tømmerhandel i Nyborg, lukkede ned.

Seks af de i alt 20 boliger, der er planlagt, er færdige og også udlejet, og Gert Fogt, ser med fortrøstning på afsætning af de sidste 14 boliger.

- De første seks blev lejet ud med det samme, fortæller Gert Fogt, der også har fået et par forespørgsler på næste etape.

- Det er lejere, der prioriterer at bo godt i forhold til motorvejen, som kun ligger fire-fem minutter væk, siger han.

Ganske vist var boligerne færdige, før Skallebølle Skole fik dødsstødet, men Gert Fogt fortæller, at en af dem blev udlejet til en familie med to børn, efter skolelukningen var besluttet.

De sidste 14 forventes at være færdige lige før sommerferien.

Meget billigere end Odense

Svante Askov, indehaver af Askov Construction, der vil opføre 37 rækkehuse på Grøfebjergvej i Vissenbjerg, hvor Staudehaven tidligere lå, får også mange henvendelser på sit projekt.

- Der er stor efterspørgsel. Mange ringer på dem, og det er både seniorer og børnefamilier, der gerne vil ud af byen. Det er jo en slags udkants-Odense, men der får du 100 kvadratmeter for det 60 koster i Odense, siger han.

Rækkehusene er på 100 kvadratmeter med små haver til, desuden bliver der et fælles udeareal omkring den tidligere Staudehavens sø. Svante Askov forventer at kunne gå i gang med byggeriet efter sommerferien, og at det vil være klar til indflytning i marts 2019.

Folk vil gerne bo tæt på motorvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce