Fodbold i flere størrelser


Fodbold i flere størrelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

 Brahesholm Boldklub holder sportsuge med både sjov og seriøs fodbold på programmet

BRAHESHOLM: Når Brahesholm Boldklub tager hul på årets sportsuge på onsdag, bliver det starten på fire dage i fodboldens tegn på forskellig vis.

Onsdag aften er der stjernedrys på Brahesholmsk, når deres all stars møder førsteholdet fra Glamsbjerg.

Torsdag aften står den på turnering for damerne og for old boys, og fredag får herrerne lov til at vise, hvad de kan på grønsværen.

Lørdag bliver de seriøse kampe afløst af den mere muntre slags fodbold. Det sker med en "kaosturnering", som arrangøren selv kalder det.

Kaotisk fodbold for alle

Det er en turnering for alle aldre, og hvor foldboldtalentet ikke har den store betydning.

For der bliver spillet med en fodbold af andre og større dimensioner end normalt, og for en gangs skyld vil fodboldkampene blive afgjort uden for grønsværen.

Det vil nemlig blive terninger, der bestemmer, hvem der vinder turneringen, og der vil være en førstepræmie på 1000 kroner og fribilletter til vinderholdet til aftenens fest på højkant.

Tilmelding til formanden

Sportsugen slutter med spisning i et stort telt på sportspladsen, hvor der først vil være buffet og senere musik med bandet Hitfingers.

Tilmelding til turneringen og festen om lørdagen kan ske til formand for Brahesholm Boldklub, Anne Skytte, på telefon 24 25 97 46 eller i klubhuset i løbet af sportsugen, dog senest fredag aften.

Fodbold i flere størrelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce