Flot ny badebro giver splinter


Flot ny badebro giver splinter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: Projektet med at renovere Mariendalstranden og igen gøre stedet attraktivt for byens borgere og turister er i gang. Senest med opførelsen af en ny og ganske nydelig badebro. Den har bare et problem.

- Den er flot, men den er jo fuld af splinter, man får op i fødderne, siger Malene Schneider, der denne eftermiddag er på stranden med sin treårige søn Ricky.

- Jeg vil ikke lade Ricky gå på den uden sko. Det kan hans fødder simpelthen ikke holde til.

I det hele taget mener Malene Schneider, at projektet med at renovere Mariendalstranden er en rigtig god idé, specielt på grund af beliggenheden nærmest midt i byen. Men hun efterlyser, at der tages hånd om de sidste detaljer.

Det er blandt andet området, hvor der før stod hybenplanter. Der er nu plantet græs, for at strandens gæster også kan ligge der. Problemet er bare, at der vokser en ubehagelig skarp type beplantning op sammen med græsset, som gør at området slet ikke indbyder til strandhygge.

- Man skal i hvert fald have et meget tykt tæppe med, siger Malene Schneider.

En anden ting, der måske kan få strandgæster til at vælge en anden strand, er det tykke bælte af tang, man skal træde hen over for at komme fra stranden til vandet.

Harry Elmann Hansen (S) fra Teknisk Udvalg er tilfreds med den nye badebro, som han mener har øget Mariendalstrandens kvalitet.

- Jeg synes, broen gør stranden mere attraktiv. Vi ville gerne have bygget en badeplatform ude i vandet også, men det var der ikke penge til i denne omgang, siger han.

Han er overrasket over de detaljer, han nu hører, der mangler.

- De ting, du nævner, er nye for mig. Men hvis der er splinter i broen og uønsket plantevækst i græsset, så skal vi have kigget på det, lover Harry Elmann Hansen.

Flot ny badebro giver splinter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce