Flot høstvejr i Glamsbjerg

- Nu bliver du ikke ked af det, når jeg køber din gamle dukke... Marianne Vestergaard købte en dukke for 25 kroner til sit barnebarn Aya Vestergaard Larsen hos Simone Filstrup Nielsen fra Brobyværk. Foto: Søren Plovgaard

Flot høstvejr i Glamsbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag var der pæn søgning til Glamsbjerg Handelstandsforenings kombinerede høst- og børneloppemarked i Søndergade.

Glamsbjerg: Høsten er ikke helt slut endnu på de syd- og vestfynske marker, men i Glamsbjerg valgte man alligevel at tage forskud på høstens glæder. Lørdag havde Glamsbjerg Handelstandsforening arrangeret kombineret høstfest og børneloppemarked i byen.

Lige som høstvejret ofte kan vise sig lunefuldt, så var vejret i Glamsbjerg også til den lidt trælse side, da arrangementet begyndte klokken 9. Men solen brød hurtigt igennem - og sådan noget er jo altid med til at forstærke handelen i boder og butikker.

Flere af byens handlende var iført flotte stråhatte, og butikkerne var på gaden med gode tilbud.

- Der var desværre ikke hatte nok til alle, men jeg nåede at få fat i en, så det var altså mig, der fik lov at se godt ud i dag, smilede Freja Christiansen, der var hjælpepige hos Matas.

Der blev også meldt om pæn omsætning i de mange boder, der udgjorde dagens børneloppemarked.

Tore Mariager Rasmussen, 10 år og fra Stimose mellem Kirke Søby og Flemløse, kunne præsentere et helt bord fyldt med sit gamle legetøj, der næsten udelukkende bestod af landbrugskøretøjer.

- Vi har tømt kælderen for alt Tores legetøj. Landbrugskøretøjerne holdt han op med at lege med for fire år siden, fortalte Tores mor, Anne Mariager.

Flot høstvejr i Glamsbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce