Rørup: - Dejlig, lys, iørefaldende og livsbekræftende musik, der passer så fint til en sensommerkoncert.

Kordegn Kuno Ringer er lutter lovord, når det gælder koncerten i Rørup Kirke i morgen søndag kl. 15.

Det er den Fynske Fløjtekvartet, som trods navnet består af tre strygere og kun en fløjte, der vil spille både Mozart og fynsk musik.

Mozart bliver repræsenteret med to kvartetter for fløjte og tre strygere, mens organist ved Rørup, Søllested og Vedtofte Kirker Henrik Sørensen har komponeret den fynske musik inspireret af området omkring Krengerupskovene.

Endelig vil Den Fynske Fløjtekvartet spille et kort stykke musik Abendkoncert af den tyske komponist Paul Hindemith. Med i kvartetten er Rikke Barsøe Florens, fløjte, Esther Mielewczyk, violin, Benjamin Christensen, bratsch, og Maria Rosenkilde Qvist, cello. Koncerten er gratis og har Rørup Menighedsråd som arrangør. (hef)

  • Kolofon

    Af:

    Journalist ved Jyske Fynske Mediers Assens-redaktion. Uddannelse: Kontoruddannelse, historie og samfundsfag ved Aarhus Universitet, voksenunderviser ved Odense Seminarium. Arbejdet som bl.a. kontorassistent, postassistent, totalisatorfunktionær,vicevært, arbejdsmand, støberiarbejder, lærer på vuc og tekniske skoler og aftenskoleunderviser. Freelancejournalist på LokalAvisen Assens i 2000, og siden da som journalist i Fyens Stiftstidende-koncernen med arbejdssted i hhv. Tommerup St. og Assens. Stammer fra Aarhus, men har boet i Aarup siden 1997 og gør det sammen med kone, søn og kat.