Flere lejeboliger på vej


Flere lejeboliger på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

33 nye rækkehuse er revet væk i Haarby, og i dag begynder byggerriet af 15 nye på gartnergrund i Glamsbjerg

HAARBY/GLAMSBJERG/ASSENS: Mens ejendomsmæglere i store dele af landet melder om længere liggetider og lavere priser, går det helt anderledes gesvindt på lejeboligmarkedet.

I hvert fald for den 28-årige griseavler Morten Nielsen fra Nr. Broby, der for tiden bygger nye rækkehuse til udlejning i både Haarby og Glamsbjerg.

I Haarby huserer Morten Nielsen og hans firma Højfyns Ejendomme på det tidligere hjemsted for møbelfabrikken C. M. Madsen i en vinkel mellem byens hovedgade og Jongaardsvej. De seneste lejere flyttede ind i fredags, så nu bor der mennesker i de første 16 boliger.

Snart går byggeriet af de næste 16 i gang, og her er så godt som alle lejet ud - uden det store besvær for udlejeren, forlyder det.

- De er faktisk revet væk. Det er helt utroligt. Vi har stort set ikke annonceret, og alligevel går de som varmt brød, siger Morten Nielsen.

Kvalitet fænger

Selv mener han, at hans Højfyns Ejendomme med indtil videre 120 lejemål i Assens Kommune har fundet det produkt, som lejerne vil have.

- Vi bygger kvalitet, når vi bygger nyt, og totalrenoverer, når vi køber eksisterende bygninger. Samtidig er vi kun interesserede i noget inde i centrum af byerne. Vi vil ikke have noget ude på en mark, for vores erfaringer er, at boliger i centrum altid vil kunne lejes ud på grund af beliggenheden, siger han.

Det er Morten Nielsen selv, der via netværk og på køreture finder projeketerne. Således også det seneste i Glamsbjerg.

Her har firmaet fået lov at opføre i alt 32 boliger på Nørregade 20 og 24. Her har tidligere været både gartneri og lastbilforretning. De første 17 boliger skal stå færdige om et år. Det er den Brobybaserede tømrermester Arne Brunholm, der bygger sammen med murermester Per Pedersen. Arkitekten bag er Ole Jacobsen fra Ejby.

Ens huse

Alle 55 et-plans-huse bliver fuldstændig ens. De er 85 kvadratmeter med tre værelser, privat for- og baghave, parkering og terrasse til en månedlig leje på 5412,50 kroner eksklusive el, vand og varme. Alle seniorboliger, hvor lejerne skal være 55 år. Og det er noget, lejerne vil have, mener Arne Brunholm.

- Gedigent byggeri. Ikke noget fancy, men det er heller ikke kedeligt. Det er noget, folk kan lide at bo i, og det er et afprøvet koncept, så der er ikke fejl i byggeriet, hvor eksperimenterende byggeri for eksempel kan være sværere at få til at holde vandet ude, siger han.

Samtidig har Højfyns Ejendomme også for nylig købt en fire etagers udlejningsejendom på hjørnet mellem Østergade og Nørregade. Her er i dag 12 lejemål, men Morten Nielsen oplyser, at han har fået lov til at indrette en taglejlighed mere, når der om kort tid alligevel sættes nyt tag på ejendommen.

Ombygning i Assens

Også i Damgade 12 i Assens vil Højfyns Ejendomme indrette to nye taglejligheder.

Og udleje dem - det er ifølge Morten Nielsen ikke noget problem.

Flere lejeboliger på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce