Vissenbjerg/Aarup/Haarby: En 23-årig mand har tilsyneladende syntes, at han kunne køre bil, selv om han ikke havde erhvervet kørekort.

Men den går ikke.

Derfor fik han heller ikke lov til at køre videre, efter at politiet torsdag klokken 12 havde standset ham ved den fynske motorvej.

Men den 23-årige mand var åbenbart ikke den eneste, som torsdag ikke havde styr på, at det er nødvendigt at have et kørekort for at må køre i en personbil.

For torsdag klokken 14.30 blev en 37-årig mand fra lokalområdet standset på Faaborgvej ved Haarby.

Her viste det sig, at han heller ikke havde kørekort, da han havde kørselforbud. Og da det var en tredjegangsforseelse, så beslaglagde politiet bilen.

Men kun to timer senere var den gal igen med endnu en bilist, der havde fået frakendt kørekortet.

Her havde en 21-årig kvinde fra Aarup-området nemlig fået sat sig bag et rat, selvom hun indenfor de seneste tre år havde fået et kørselsforbud.

Derfor fik hun heller ikke lov til at køre videre, efter at politiet havde standset hende klokken 16.40 torsdag på Stationsvej i Aarup. (claje)

  • Jensen_Claus_Bøge_(2015)_013

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyens Stiftstidende i Assens, hvor jeg skriver om stort og småt i hele kommunen. Samtidig har jeg fokus på det digitale på redaktionen. Tidligere har jeg arbejdet hos Ekstra Bladet og Metroxpress.