Flemløse måtte bøje sig


Flemløse måtte bøje sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Serie 3

Assens - Flemløse

3-0 (1-0)

FODBOLD: Flemløse, der op til tirsdagens lokalopgør var ubesejret i fem kampe i træk, magtede ikke at drille topholdet Assens i deres ambitioner om at vinde rækken og sikre sig direkte oprykning til Serie 2.

Flemløse kunne spille helt frit, da de for længst havde sikret sig en ligegyldig midterplacering, mens Assens var tvunget til at vinde, hvis oprykningen skulle i hus. Efter en lige start fik Assens efterhånden sat sig på begivenhederne, og det var fuldt fortjent, at Bjørn Gøddert efter den halve time var skarp på en ripost fra Bo Piils hovedstødsforsøg på overliggeren.

Efter pausen fortsatte Assens med at være i den dominerende rolle og holdt med god disciplin over hele linien Flemløse fra at komme til fadet. Da Hassan Abdo efter seks minutters spil viste koldblodighed og bragte Assens yderligere foran, var der søde oprykningsdrømme at spore i Assenslejren. De drømme blev endelig cementeret, da Hassan Abdo endnu engang var på pletten små tyve minutter før tid. Assens-træner, Michael Østergaard, der i næste sæson fortsætter sit fine arbejde i Assens, blev efter kampen fortjent hyldet efter alle kunstens regler med vand, lufttur og champagne. Flemløse går nu på sommerferie, mens Assens på lørdag spiller første kamp i jagten på Fynsmesterskabet.

Flemløse måtte bøje sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce