Fem retter til 150 kroner. Vin fra 50 kroner flasken

Flemløse: Det lyder som et eventyr: En fem retters gourmetmenu til 150 kroner og vin fra 50 kroner flasken.

Men det er den skinbarlige virkelighed.

For at sætte fokus på Flemløs, for at sætte liv i kludene i landsbyen og for at støtte op om mødestedet "Flemløse Gl. Kro" har Flemløse Gl. Kro og Landsbylauget i samarbejde med Kjær's Køkken og Kila Vin startet en kokkeskole.

Kristian Kjær har sat sig for at lære en gruppe mænd - 10-11 stykker - at lave gourmetmad. Fem mandag aftener slår mændene sig løs i krokøkkenet.

Fredag den 8. april skal mændene vise, hvad de dur til.

De skal - med Kristian Kjær på sidelinjen - kreere en fem retters menu, som serveres fra klokken 18.30.

Tilmelding senest den 1. april til Jette Jørgensen, tlf. 40 46 95 72, mail: flemlose.el@gmail.com og Kirsten Bonde tlf. 20 64 41 14, mail: kirbonde@gmail.com.

  • Kolofon

    Af:

    Journalist ved Jyske Fynske Mediers Assens-redaktion. Uddannelse: Kontoruddannelse, historie og samfundsfag ved Aarhus Universitet, voksenunderviser ved Odense Seminarium. Arbejdet som bl.a. kontorassistent, postassistent, totalisatorfunktionær,vicevært, arbejdsmand, støberiarbejder, lærer på vuc og tekniske skoler og aftenskoleunderviser. Freelancejournalist på LokalAvisen Assens i 2000, og siden da som journalist i Fyens Stiftstidende-koncernen med arbejdssted i hhv. Tommerup St. og Assens. Stammer fra Aarhus, men har boet i Aarup siden 1997 og gør det sammen med kone, søn og kat.