Fire-årig bidt af løs hund


Fire-årig bidt af løs hund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CHOK: Forældrene blev skrækslagne, da en løs boxer uden varsel løb hen og bed deres datter i armen
En hyggelig familietur ved Å Strand på Vestfyn blev i går eftermiddag forvandlet til et øjebliks mareridt for en familie fra Odense.

Sammen med for-ældre og bedstefor-ældre nød en fire-årig pige det gode vejr på stranden. Omkring klokken 17.40 løb pigen rundt i vandkanten, da en boxer-hund helt umotiveret løb hen og bed hende i armen. Pigen skreg, mens hunden ruskede i hende.

- Forældrene blev fuld-stændig skrækslagne. Sådan en hund er jo kæmpestor i forhold til en fire-årig pige, siger vagthavende ved Assens Politi, Lars Clausen.

Pigen blødte og havde bidmærker i armen efter hundens overfald. Hun blev kørt på skadestuen for at få en stivkrampevaccination, men slap heldigvis for alvorlige skader.

- Til gengæld har hun formentlig fået en skræk for livet, siger Lars Clausen.

Hundens ejere var et tysk ægtepar, der var på ferie ved Å Strand. Politiet tog en alvorssnak med tyskerne, og de fik en bøde for at lade hunden løbe løs på stranden.

- Dernede står der tydelige skilte om, at hunde skal være i snor. Sådan er det ikke alle steder, men ingen hunde må løbe frit, uden ejeren har herredømmet over den, fastslår Lars Clausen.

Ifølge forsikringsoplysningen er halvdelen af de skader, som hunde er med i, bidskader. I 2003 fik omkring 7000 mennesker erstatning efter at være blevet bidt af en fremmed hund.

Fire-årig bidt af løs hund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce