Fik Assens ny borgmester?


Fik Assens ny borgmester?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALDEBAT Af A. P. Findsen Blangstrupvej 19, Assens

Svaret må være ja, og derfor et velment tillykke til Henrik Hansen. Du er ikke alene en dygtig lærer, men også en særdeles dygtig politiker, selv om det var lidt uhyggeligt at se, så let du fik de såkaldt borgerlige til at gå i fælden. De gode græd og de onde lo og det borgerlige samarbejde lå i ruiner. Keine hexerei, nur...

For en ussel formandspost, der var rimelig godt besat i følge konstitueringen, fik du V og C op at slås, så man endte med en lammet ny formand for teknisk udvalg, der nu sidder som neutraliseret gidsel, samt en borgmester der ikke alene er uden reel indflydelse, men som har gjort sig komplet utroværdig ved at nedgøre alt det, han selv har stemt for i årevis.

Han vil nu "genoprette" skaderne efter sin egen "hærgen" ved på Henriks ordre at stemme for nye store skatteudskrivninger og investeringer vi ikke har råd til. Det er så genialt, at der må blive rigtig mange C-stemmer ved næste valg i Assens.

Truels Schultz må have sovet godt i timerne, og det hjælper ikke, at den konservative formand håbløst prøver at komme "borgmesteren" til undsætning med noget sludder om handlekraft og om hvor meget man gavner borgerne. Tak til de konservative er et fattigt ord.

Jeg betalte sidste år godt 29.000 i grundskyld til kommunen, foruden naturligvis et tilsvarende beløb til det kære amt, alt sammen lige så naturligt uden hensyn til, om jeg har en indkomst eller ej. Man fordobler nu grundskylden, så jeg vil gerne for fremtiden frabede mig at blive gavnet yderligere af de konservative vendekåber. Overlad det til socialdemokraterne, de har stadig "retfærdighedsgenet" i sig.

Kunne den konservative formand for øvrigt ikke forklare hvordan beslutningen gavner mig. Mine evner rækker ikke til denne vurdering af nykonservativ indkomstuafhængig særbeskatning af de eneste, der ikke kan flytte virksomheden ud af kommunen.

I stedet for den kapitalbrøler Venstre begik med kuppet i Teknisk Udvalg, så skulle Anders Rasmussen være gået en tur på Østergade med hele sin gruppe. Først til en skoforretning så alle kunne få et nummer større fodtøj, og derefter til en optiker efter briller egnet til fremsyn.

Det er intet så usselt som at bede fjenden om hjælp til at smide en af sine egne på porten, og jeg forstår ikke, at nogen vil indtage en sådan post. Derfor er det jo også blot en simpel hævnakt, som Truels Schultz skulle holde sig for god til at deltage i resultatet taget i betragtning. Det må være politisk selvmord og slut på hans karriere, hvorfor borgmesteren af navn omgående burde bytte plads i salen med borgmesteren af gavn.

Det var ubehageligt på budgetmødet at betragte en synlig beklemt Schultz tælle til 10.

Fik Assens ny borgmester?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce