Fest med strip, samba og masser af musik


Fest med strip, samba og masser af musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bedste program i mange år, siger røverfestledelsen

VISSENBJERG: I perioden 31. juli til 3. august går det løs i Vissenbjerg, og her halvanden måned før Truels Schultz' åbningstale ligger det allermeste i faste rammer.

Der er lagt op til tre dages fest, der byder på både stand-up, strip, trylleri, harleyer, rappe biler, sambaoptog, kræmmermarked og selvfølgelig røvere.

Forsalget til det store 80'er-nostalgiske halbal lørdag med Rocazino, Rocking Ghosts og spisning er i gang, 500 billetter er lagt ud i Brugsen og SuperBest.

Fredag er traditionelt de unges aften i hallen. I år står den på hiphop med gruppen Suspekt og diskotek Endless.

Strip m/k

Strip var på programmet for første gang sidste år og med en sådan succes, at det vender tilbage. Det foregår fredag aften i Røverkroen.

I fjor var det traditionel kvindestrip, og bemærkelsesværdigt nok var publikum overvejende af samme køn, fortæller røverfestformand Preben Rasmussen, der dengang fik mange forespørgsler på mandestrip. Det vil så vise sig, om det trækker flere mænd til, at der i år er mulighed for at se begge køn klæde sig af. Også strip-publikummet får mulighed for en svingom, når Cha-Cha Nougat spiller op til dans.

Musikmæssigt bliver det Den Kummerlige Trio, der søndag aften kommer til at runde Røverfesten af.

Hvem spiller højest?

Festen er ikke bare musik. Der er efterhånden også skabt tradition for kræmmermarked, hvor børnene kan deltage gratis lørdag. Lørdag byder også på både Vissenbjerg-røvere og sambaoptog fra København.

Søndag kan man droppe morgenmaden derhjemme. Den giver bageren på pladsen, og lørdag er der gratis sildebord.

Hvem kan spille højest, det er det, det handler om, når en flok unge mennesker med rappe biler og kraftige musikanlæg stiller op til lydtryk-konkurrence på stadion lørdag og søndag. På pladsen krydres søndagen i øvrigt med Harley Davidson'er og børneshow med Jesper Grønkjær, der blandt andet kan trylle.

Røverfestens ledelse betegner selv programmet som "det bedste vi har haft i mange år" og forventer også økonomisk en god Røverfest. Overskuddet deles ligeligt mellem Vissenbjerg Hallerne og VGIF, og det blev sidste år på 85.000 kroner.

Vejret spiller altid en rolle, men der er ingen undskyldning for ikke at møde op, gør Preben Rasmussen opmærksom på.

- Rocazino og Suspekt foregår jo indendørs i hallen og derudover er der altid tørvejr i teltene, påpeger han.

Fest med strip, samba og masser af musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce