Flyvevåbnet og Riders With Heart er glade for at kunne give børnene en god oplevelse.

Haarby: "Årh, det er fedt" og "det var virkelig sjovt".

Sådan lød det gang på gang fra børnene fra Ungdommens Røde Kors' ferielejr - Regnbuelejren - torsdag formiddag, hvor blandt andet flyvevåbnet og motorcyklister fra Riders With Heart (nonprofit organisation, som støtter børn og unge, som kæmper med livet enten fysisk eller mentalt, red.) kom forbi.

Men det er mindst ligeså superfedt for os, fordi det med helikopteren er vores hverdag, mens det her er noget helt andet for os at se, og jeg kendte for eksempel ikke til det her (Regnbuelejren, red.) på forhånd. Det er virkelig dejligt at se, at der er så mange frivillige, som gider at give børnene gode oplevelser.

PDM (navn i flyvevåbnet, [i]red.[/i]), konstabel af 3. grad - flyverspecialist - ved flyvevåbnet i Karup.

Men det var ikke kun en stor oplevelse for børnene.

- Prøv bare at kig på os, siger Asger Jensen, formand for Riders With Heart i Region Syddanmark, og uddyber:

- Det gør virkelig en glad at se børnene så glade. Vi elsker at køre på motorcykel, men når vi kan gøre det ved at tage en tur med børnene, så er det ekstra rart, fordi vi godt ved, at børnene har det svært på hver deres måde.

- Derfor er det dejligt at bidrage til et godt formål, siger han og fortæller, at nogle af motorcyklisterne er kommet helt fra Skive, Sønderborg og Sjælland til Haarby Efterskole, hvor Regnbuelejren holder til i hele uge 29.

Dejligt at se de frivillige

PDM (navn i flyvevåbnet, red.), konstabel af 3. grad - flyverspecialist - var sammen med to kolleger fra flyvevåbnet i Karup fløjet hele turen fra det midtjyske til det sydvestfynske for at glæde børnene med at kunne komme ind i en Fennec-helikopter.

- Det er fedt, at vi kan gøre det, og at det især kunne flaske sig her i sommeren, hvor vi er tyndt bemandet på grund af sommerferien. For det giver børnene et større indblik i, hvad det er, vi går og laver, siger PDM og fortsætter:

- Men det er mindst ligeså superfedt for os, fordi det med helikopteren er vores hverdag, mens det her er noget helt andet for os at se, og jeg kendte for eksempel ikke til det her (Regnbuelejren, red.) på forhånd. Det er virkelig dejligt at se, at der er så mange frivillige, som gider at give børnene gode oplevelser.

- Man kan virkelig se, at børnene er glade, siger han, inden turen, der tager cirka 50 minutter fra Haarby Efterskole, går tilbage til Karup.

  • Jensen_Claus_Bøge_(2015)_013

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyens Stiftstidende i Assens, hvor jeg skriver om stort og småt i hele kommunen. Samtidig har jeg fokus på det digitale på redaktionen. Tidligere har jeg arbejdet hos Ekstra Bladet og Metroxpress.

Mere om emnet

Se alle
Ferielejrbørn: - Rart at kunne fortælle der er sket noget i ens sommerferie

Ferielejrbørn: - Rart at kunne fortælle der er sket noget i ens sommerferie