Ferie med teater


Ferie med teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flemløse Hus byder på en uges teatercamp i sommerferien.

EBBERUP: - Jeg synes, det er sjovt, derfor sætter jeg det i værk, siger Nina Ejlskov om den teatercamp, som hun tilbyder de 13-18-årige i den anden uge af skolernes sommerferie.

Basis for campen, hvor de unge ud over at blive indført i stemmens brug og sangteknik, sminke kropssprog, karakteropbygning, dans og rytmik skal arbejde med disciplinen turbo-teater bliver Ebberup Hus.

Turbo-teater går ud på, at deltagerne deles i grupper, som hver vælger 10 ord, de vil bygge en del af den endelige forestilling op om. Til sidst sættes alle dele sammen.

Nina Ejlskov, der selv har diverse teaterkurser i bagagen, har allieret sig med den belgiske hospitalsklovn Jan Dillen, der arbejder meget med kropsudtryk og mimik og har rejst verden rundt og undervist i det.

Desuden kommer også jazzmusikeren Per Sonne og laver stemmetræning med deltagerne.

Nina Ejlskov vil selv tage sig af undervisningen i dramaturgi og kreativ dans

Det er første gang, Nina Ejlskov forsøger sig med teatercamp i en hel uge. For at projektet kan gennemføres skal mindst 12 melde sig. Den øvre grænse er sat til 30.

Med støtte fra forskellige fonde kan lejren gennemføres for 900 kroner pr. deltager inklusive kost og logi. Sidstnævnte foregår i tilfælde af godt vejr i telte i haven, ellers rykkes indendørs.

Ugen afsluttes med en teaterforestilling lørdag 12. juli for alle interesserede.

Ferie med teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce