Far og søn i fælles ræs

Frederik Pedersen og Kim Hansen er blevet bidt af at køre gokart. Privatfoto

Far og søn i fælles ræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opfordring fra konen om at finde hobby, så ikke alt gik op i arbejde.

Ørsted: Når man er selvstændig som Kim Hansen, der er indehaver af Ørsted Lastvognscenter ApS, kan de fleste af døgnets timer sagtens komme til at dreje sig om virksomheden. - Jeg arbejdede rigtigt meget, da min kone for fem år siden foreslog mig, om jeg ikke skulle finde mig en hobby, så det hele ikke gik op i arbejde, fortæller Kim Hansen.

Som yngre havde han drømt om at køre gokart, og der måtte godt være fart over feltet i den nye fritidsinteresse. I dag er han 42 år og kører gokart på femte år sammen med sin søn Frederik Pedersen.

- Det blev til et fælles projekt for os, og vi opsøgte Søndersø Karting Klub for at begynde at køre gokart, hvor vi blev taget rigtig godt imod. Nu er det her, hvor jeg stresser af fra arbejdet. Der er også en masse socialt samvær og hygge i klubben, og når vi er ude at køre løb, tilføjer han.

Sønnike på 12 år er også blevet bidt af den hurtige sportsgren.

- Det er fedt at køre gokart, men jeg kører mest for at have det sjovt, ikke så meget for at vinde, understreger Frederik Pedersen.

Far og søn træner en gang om ugen.

Gokart er meget mere end at sætte sig ned og trykke på en speeder.

Jeg arbejdede rigtigt meget, da min kone for fem år siden foreslog mig, om jeg ikke skulle finde mig en hobby, så det hele ikke gik op i arbejde.
Kim Hansen

Hårdt for nakke, skuldre og hænder

- Det er hårdt for nakke, skuldre og hænder. Jeg træner lidt styrketræning for at kunne klare det. Jeg er også begyndt at cykle på arbejde. Det handler om at få kroppen ind i den rytme, der er, når du kører gokart, ellers syrer musklerne til, fortæller Kim Hansen og tilføjer:

- Da jeg var dreng, ville jeg gerne køre gokart, men det var desværre ikke muligt. Men jeg er et godt bevis på, at det aldrig er for sent at begynde, og så får jeg en masse tid sammen med min søn, understreger Kim Hansen.

På Søndersø Karting Klubs anlæg er der en 733 meter lang asfaltbane, klubhus, dommertårn, teknisk kontrolhus samt et stort ryttergårdsområde. Klubben har cirka 130 medlemmer. Som et nyt tiltag kan man tegne et prøvemedlemskab på tre måneder. Det koster uden træning 100 kroner og med træning 400 kroner. /EXP

Far og søn i fælles ræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce