Familieopgør havnede i retten


Familieopgør havnede i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOLD: Svigersøn fik tre måneders fængsel for at skubbe og true svigermors elsker
ASSENS: En 24-årig mand fra Haarby-egnen blev i går ved byretten i Assens idømt tre måneders ubetinget fængsel for at have skubbet og truet sin svigermors elsker for at afholde ham fra at deltage i en begravelse. Episoden fandt sted 12. juni på Strandgade i Haarby.

Den 24-årige, der var på udgang fra fængslet, hvor han allerede var i gang med at afsone en dom på et år og tre måneders fængsel for en tidligere voldssag, modtog dommen.

Under retssagen måtte både dommer, forsvarer og anklager flere gange stille uddybende spørgsmål, for at forstå den tiltaltes komplicerede familieforhold.

Begravelse

Episoden udspillede sig i forbindelse med den tiltalte kærestes mormors død. Det var forinden blevet kendt i familien, at den tiltaltes svigermor havde en affære med manden, der blev overfaldet. Og den tiltalte frygtede, at svigermoderens elsker skulle dukke op ved begravelsen og derved forvolde familien yderligere skade.

- Jeg kan ikke lide, at nogen gør min familie ked af det, sagde den tiltalte under retssagen.

Tog sagen i egen hånd

På baggrund af den forhistorie valgte den tiltalte på dagen for begravelsen at aflægge svigermoderens elsker et besøg på dennes adresse på Strandgade for at fortælle ham, at han absolut ikke var velkommen til begravelsen. Og det var her, at tingene udviklede sig i en voldelig retning.

Den 24-årige skubbede og puffede til elskeren, sådan at han faldt bagover ind i et stengærde. Herefter sparkede gerningsmanden ofret i bagdelen, og truede med at slå hans søn til uigenkendelighed.

Det lykkedes dog for svigermoderens elsker at stikke af ind i sit hus, hvor han låste døren. Den 24-årige reagerede ved at slå sin hånd igennem et af vinduerne i døren, hvorefter elskeren og en besøgende i hans ejendom tog flugten over til naboen. Politiet blev efterfølgende alarmeret.

Den 24-årige mand er flere gange tidligere straffet for vold, trusler og hærværk. Anklageren begærede afsoning i et lukket fængsel, og det skal kriminalforsorgen nu tage stilling til.

Familieopgør havnede i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce