Familien udsat for generationer

Vestfyns Teater blænder op for den sidste af 17 forestillinger i Arena Assens. Det sker med Teatret Svalegangens forestilling " I Familien". Privatfoto.

Familien udsat for generationer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestfyns Teater blænder op for Teatret Svalegangens publikumssucces "I familien". Den kan opleves i Arena Assens.

Assens: Når Vestfyns Teater blænder op for sæsonens sidste af i alt 17 forestillinger i onsdag 4. april klokken 20 i Arena Assens, er der ikke tale om en konventionel famlieforestilling. Derimod er der tale om en forestilling om en familie - nemlig Teatret Svalegangens publikumssucces "I familien".

Ifølge en lang række anmeldelser er der tale om en hylesjov generationsanalyse, som sætter spørgsmål ved, om forskellige generationer kan løfte hver deres familieforpligtelser på en anden måde.

Tidligere levede flere generationer ofte under samme tag. Det er i hvert fald noget af det, som tydeligt og morsomt anskueliggøres i forestillingen, hvor forældre, børn og svigerbørn til tider tørner sammen omkring nogle problematikker, som de fleste måske kender.

Forestillingen har spillet for udsolgte huse i Aarhus og kommer nu som led i en landsdækkende turne til Arena Assens. Billetter købes via vestfynsteater.dk eller på 2145 5272. Prisen er 225 kroner, mens unge under 21 år slipper med 100 kroner./EXP

Familien udsat for generationer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce