Falck køber storkro

Vissenbjerg Storkro er solgt. Advokat Erik Sophus Falck til højre er storaktionær i Danske Hoteller, som kroen bliver en del af, og Peter Madsen fortsætter som direktør i Vissenbjerg.
Foto: Morten Melhede

Falck køber storkro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FREMTID: Vissenbjerg Storkro bliver del af kæde på ni hoteller

VISSENBJERG: Et oldebarn af grundlæggeren af Falcks Redningskorps opholdt sig i går på Vissenbjerg Storkro.

Det var ikke som gæst, for Erik Sophus Falck har købt kroen. Eller rettere:Selskabet Danske Hoteller, hvor han med 57 procent af aktiekapitalen, er hovedaktionær, har købt hotellet af Leif Bork Christiansen, der har haft det i 13 år.

Erik Sophus Falck er arbejdende bestyrelsesformand i selskabet, der ejer ni hoteller i Jylland. Direktørerne på hotellerne refererer direkte til ham.

- Og det er vigtigt at understrege, at Vissenbjerg Storkro fortsætter uændret. Det indebærer, at personer, som har bestilt til selskaber og andet, kan være trygge. Vi har også overtaget personalet, fortæller 56-årige Erik Sophus Falck, der også er advokat med ret til at møde i Højesteret.

I samme omgang har Danske Hoteller købt Hotel Limfjorden i Thisted, der også var ejet af Leif Bork Christiansen, men Erik Sophus Falck er mulig køber af flere hoteller på Fyn.

- Helt sikkert. Meget gerne. Jo, vi ønsker flere hoteller på Fyn. Vores mål er at dække hele landet med hoteller, der ligger uden for de store byer, fortsætter bestyrelsesformanden, der bor i Nærum og har kontor på Frederiksberg.

Han er meget smilende, har friske bemærkninger til alle og elsker med egne ord kontakt med andre. Sådan er indtrykket også efter at have bevæget sig rundt på hotellet ved hovedvejen i Vissenbjerg.

Hotellet har 49 dobbeltværelser, hvoraf tre er suiter. Gennem årene har Vissenbjerg Storkro med 10 gruppelokaler især satset på møder og selskaber, og det er muligt at dække til 600 personer. Det var antallet af gæster, da der engang blev holdt julefrokost på to etager.

12 ansatte på fuld tid

Vissenbjerg Storkro er cirka 20 år gammel og afløste kroen i Vestergade. Idag er den fuldtids arbejdsplads for 12 personer, og dertil skal lægges et større antal afløsere, som træder til ved spidsbelastninger.

Dorthe Larsen leder receptionen, og Peter Madsen, der om sommeren leder Fun Park Fyn, er hoteldirektør.

Også de sædvanlige buffet-arrangementer som caraibiske aftener i april og vildtaftener i oktober fortsætter uændret.

Erik Sophus Falck forudser, at Vissenbjerg Storkro kommer til at nyde godt af at være en del af Danske Hoteller.

- Fælles indkøb og fælles markedsføring vil styrke hotellet, og vi kommer til at stå stærkere over for busvognmænd i Norge ogSverige, når de skal tilrettelægge ture i Danmark, fordi vi nu også kan tilbyde overnatning på Fyn, siger Erik Sophus Falck, inden han igen lige skal vende et emne med personalet på Vissenbjerg Storkro.
SELSKABET
Danske Hoteller A/S ejer Dronninglund Hotel, Dronninglund, Hotel Hjallerup Kro, Hjallerup, Hotel Søparken, Aabybro, Hotel Vildbjerg, Vildbjerg, Østergaards Hotel, Herning, Hotel Medi, Ikast, Hotel Videbæk ved Herning, Hotel Limfjorden i Thisted og Vissenbjerg Storkro.

Danske Hoteller ejes af Erik Sophus Falck (57 procent) og 36 andre. Aktiekapital 10,7 millioner. Omsætning før køb af Hotel Limfjorden og Vissenbjerg Storkro 60-70 millioner. Købsprisen for Vissenbjerg Storkro vil parterne ikke oplyse.

Hjemmeside; www.danske-hoteller.dk.
Erik sophus falck
Erik Sophus Falck - storaktionær i Danske Hoteller, som har købt Vissenbjerg Storkro.

56 år, barnebarn af Sophus Falck, der grundlagde Falcks Redningskorps.

Advokat med møderet for Højesteret - har kontor på Gl. Kongevej på Frederiksberg, København.

Har været ansat 35 år i Falck som bl.a. brandmand, ambulanceredder, direktionssekretær og direktør.

Falck køber storkro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce