Winnie Bæk og Skoringen sætter fokus på New Feet

Assens: Det danske skomærke New Feet satser på fodtøj til gigt- og diabetespatienter - det være sig mænd og kvinder.

- Det er der ikke så mange, der ved, og derfor har jeg valgt at sætte fokus på New Feet, fortæller salgsassitentelev Winnie Bæk om sin fagprøve, der kan ses i Skoringen-butikken i Assens.

- Fodtøjet er udviklet i samarbejde med fodterapeuter. Det betyder, at det er bredere end andet fodtøj og der er indlægssåler, som er 100% stødabsorberende, fortæller Winnie.

Fodtøjet er også uden indvendige syninger for at undgå, at de gnaver hul i fødderne på diabetespatienter, der har let ved at få sår.

Skoringen holder kampagne for New Feet fodtøj onsdag den 6. april til fredag den 8. april.

- Torsdag den 7. fra klokken 10.30 til 15 får vi besøg af Morten Skovfoged, der er fodterapeut hos New Feet. Han vil fortælle nærmere om fodtøjet, siger Winnie.

Under den tre dage lange kampagne giver Skoringen 10% rabat på New Feet-fodtøjet, som omfatter hjemmesko, sandaler, sko og støvler til mænd og kvinder.

Winnie kom i lære den 1. juli 2014 og bliver udlært den 30. juni i år. Hun bor i Assens og er 22 år.

  • Kolofon

    Af:

    Journalist ved Jyske Fynske Mediers Assens-redaktion. Uddannelse: Kontoruddannelse, historie og samfundsfag ved Aarhus Universitet, voksenunderviser ved Odense Seminarium. Arbejdet som bl.a. kontorassistent, postassistent, totalisatorfunktionær,vicevært, arbejdsmand, støberiarbejder, lærer på vuc og tekniske skoler og aftenskoleunderviser. Freelancejournalist på LokalAvisen Assens i 2000, og siden da som journalist i Fyens Stiftstidende-koncernen med arbejdssted i hhv. Tommerup St. og Assens. Stammer fra Aarhus, men har boet i Aarup siden 1997 og gør det sammen med kone, søn og kat.