Det er stadig en mand uden navn og land, som sidder varetægtsfængslet sigtet for at have drevet et skunkgartneri på Nyrupvej 50 ved Nyrup.

Det er nemlig endnu ikke lykkedes for politiet at identificere manden.

- Det er svært, når han ikke vil sige noget til os, og vi har ikke noget på ham, hvis han er kommet illegalt ind i landet, siger vicepolitikommissær ved Fyns Politi i Assens Michael Løkke.

Således er det eneste, politiet ved om manden, at han er af asiatisk herkomst.

- Vi har en formodning om, hvor han kommer fra, og det kan jo være, han har nogle papirer på sig, og at han vil snakke med os.

- Han er jo ikke bare dumpet ned her i Danmark og har startet et skunklaboratorium op. Det er sandsynligt, at der er andre med. Det skal vi nu finde ud af, siger Michael Løkke.

Tirsdag eftermiddag fik politiet et tip om skunklaboratoriet fra en borger og ransagede derefter ejendommen, som ifølge politiet har stået tom siden december 2012.

I skunklaboratoriet fandt politiet 500 voksne skunkplanter og 200 stiklinger og en lang række varmelamper, som skulle sikre god vækstbetingelser for planterne.

Og så fandt politiet altså den asiatiske mand, som blev anholdt og derefter fremstillet i et grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet frem til 6. november.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.

Mere om emnet

Se alle
Skunk: Husejer er uskyldig

Skunk: Husejer er uskyldig

Skunklaboratorium: Se alle billederne

Skunklaboratorium: Se alle billederne

6
Glamsbjerg: Politi rydder kæmpe skunklaboratorium

Glamsbjerg: Politi rydder kæmpe skunklaboratorium