Aarup: Aarup BK Håndbold vil gerne vække interessen for foreningshåndbold hos helt små børn og deres forældre. Derfor inviterer klubben på eventyrleg i Aarup Fritidscenter lørdag den 19. september klokken 10.

Konceptet "Trille og Trolle i underskoven" er udviklet af Dansk Håndboldforbund og handler om at give børn fra to til fem år og forældre - eller bedsteforældre - gode oplevelser sammen.

Børnene skal forestille sig, at de er med skovtroldene Trille og Trolle på tur i et magisk troldeunivers, hvor både børn og voksne bliver stillet nogle opgaver, de skal løse.

Ud over at give børn og voksne en god oplevelse, styrker "Trille og Trolle i underskoven" børnenes motorik og giver dem nogle kompetencer til gavn på geres udviklingstrin, skriver DHL. (lba)

  • Andersen_Lærke_bjørn

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens og på LokalAvisen Assens. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 2011 og skriver primært om skole og uddannelse samt arbejdsmarked. Jeg er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2010. Jeg bor i Assens sammen med min mand, som er pædagog og arbejder på et opholdssted i Brenderup.