Et smut på rådhuset: Nu kan du aflevere hittegods i Assens

Hittegodsboksen står på rådhuset i Assens. Personalet i Borgerservice har ikke noget at gøre med boksen, så hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte hittegodskomtoret i Odense på tlf. 114. Foto: Fyns Politi

Et smut på rådhuset: Nu kan du aflevere hittegods i Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi har opsat en såkaldt hittegodsboks på rådhuset i Assens, hvor man kan indlevere ting, man har fundet.

Assens: Selvom Assens Kommune ikke længere har en lokal politistation i kommunens største by, så kommer en af de gamle funktioner nu tilbage til borgerne i Assens.

Fyns Politi oplyser nemlig i en pressemeddelelse, at man nu kan indlevere hittegods på rådhuset i Assens.

Derudover kan fynboerne også aflevere fundne ting i Faaborg-Midtfyn og Kerteminde Kommune.

Det har ellers kun været muligt for borgerne på Fyn at aflevere hittegods på Fyns Politis Hittegodskontor på Rugårdsvej i Odense.

- Vi har faktisk længe talt om mulige løsninger på den her udfordring, for det bør ikke være svært at være en hjælpsom og ærlig borger, der gerne vil aflevere det hittegods, man har fundet.

- Derfor er vi også rigtig glade for, at vi nu er kommet i gang, og at Assens, Faaborg-Midtfyn og Kerteminde kommune har sagt ja til at have boksene stående. Nu håber vi, at borgerne vil tage godt imod dem, og bruge dem, siger Erik Skov Knudsen, politikommissær og leder af Hittegodskontoret i Fyns Politi, i en pressemeddelelse.

Aflever i bokse

Boksene er mærket med ordene 'Fyns Politi' og 'Hittegods', og på boksen vil der står en tydelig vejledning til, hvordan man afleverer hittegodset.

Derudover er der boblekuverter til rådighed, og man kan bede om at få en kvittering for det, som man har fundet.

Hittegodsboksen på Assens Rådhus er tilgængelig i rådhusets åbningstider, og Fyns Politi vil jævnligt tømme boksene og køre de ting, der bliver afleveret, til Hittegodskontoret i Odense.

Forsøget med hittegodsboksene bliver evalueret om et halvt år, og Fyns Politi vil derefter vurdere, om det skal spredes ud til flere fynske kommuner.

Et smut på rådhuset: Nu kan du aflevere hittegods i Assens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce