Et rigtigt røvervejr

Mums, der er dækket op til gratis sildebord, og det var med til at trække gæster til pladsen lørdag.
Foto: HANS ØSTERGAARD

Et rigtigt røvervejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en træg start i lunt tørvejr kom der gang i byfesten. Lørdagens bal blev en succes, vurderer formanden

VISSENBJERG: Det var lunt, det var tørvejr og endnu ferietid for mange. Alligevel blev det en noget træg start på Røverfesten, da ballet åbnede torsdag aften med stand-up-komikeren Jacob Tingleff på plakaten. Under 500 i alt løste billet til plads eller telt, og det levede ikke helt op til høvdingenes forventninger.

- Jacob Tingleff er måske ikke så kendt i Vissenbjerg, funderer formand for Røverfesten, Preben Rasmussen, og nævner også andre faktorer som gratis torsdagskoncert i Odense og Langelandsfestival.

6000 billetter

Aftenen blev da heller ikke på nogen måde kendetegnende for resten af Røverfesten, og Preben Rasmussen føler sig stensikker på, at overskuddet, som deles ligeligt mellem Vissenbjerghallerne og VGIF bliver større end sidste år, da det landede på 85.000 kroner.

Lidt over 6000 mennesker løste billet til festen, hvad enten de nøjedes med et besøg på pladsen eller lod sig lokke af de store arrangementer i hallen.

- Fredag aften blev rigtig god. Vi solgte 750 armbånd til ballet for de unge i hallen, og de hyggede sig rigtigt, siger Preben Rasmussen, der har meldinger om 2000 på pladsen samme aften.

- Jeg vil nok være farvet af min alder, hvis jeg skal fremhæve det bedste, siger den 46 årige formand, før han nævner 80'er-bandet Rocazino, der sammen med Rocking Ghosts og Petmichs satte gang i stemningen til halballet lørdag aften.

Succes

- I den grad en succes, lyder formandens vurdering af aftenen, hvor 300 tog for sig af buffeten, før der blev lukket yderligere 550 ind til ballet.

Weekendens voldsepisoder til trods melder festformanden om en positiv stemning på pladsen.

- Foran hovedindgangen mærkede vi lidt uro ved et-tiden lørdag, det var nok det, der udviklede sig senere i Vestergade, vurderer han.

Skal noget gøres bedre, skal det være søndag eftermiddag, mener Preben Rasmussen.

Sammen med torsdag blev søndag den dårligste dag med 1200 solgte billetter til pladsen. Søndagen bød blandt andet på Harley-Davidson'er, squaredance og børneshow.

Vejr som bestilt

Klokken 21 lukkede og slukkede Røverfesten for publikum. En halv time senere stod regnen ned, så det blev kun dem, der skulle pakke ned, der blev våde.Man skulle næsten tro, det var aftalt på forhånd.

Et rigtigt røvervejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce