Et brag af en fest i Haarby

Harske Hubbi i sine velmagtsdage sammen med Heino. Fotoet er taget i 2004 på værtshuset Giraffen i Haarby i forbindelse med lanceringen af Snave Pils. Nu vender Harske Hubbi med det borgerlige navn stærkt tilbage ved Byens Fest i Haarbyhallen den 17. marts. Arkivfoto

Et brag af en fest i Haarby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haarby Boldklub fylder 100 år i 2018, og den runde fødselsdag markeres med en stor fest i hallen.

Haarby: I Haarby lægges der op til et brag af en fest i marts.

Haarby Boldklub fylder 100 år i 2018, og det er anledningen til, at der skrues ekstra meget op for festlighederne i byen i år.

Boldklubben og boldklubbens støtteforening har i mange år holdt en årlig fest i Haarbyhallen i forbindelse med de traditionsrige girafløjer i efterårsferien. Men sidste år valgte man at springe festen over og i stedet samle kræfterne om en ekstra stor fest i jubilæumsåret.

Festen, der lanceres under navnet Byens Fest, holdes lørdag den 17. marts. Det er ganske vist tre måneder før det rigtige jubilæum, der er den 6. juni. Men boldklubben har valgt at forsøge med en forårsfest og så holde en reception på selve jubilæumsdagen i juni.

- Der ud over vil der blive en del happenings i løbet af året, hvor de enkelte afdelinger inviterer til spændende arrangementer, fortæller Haarby Boldklubs formand Flemming Thomsen.

Byens Fest i marts byder på ekstra mange oplevelser for gæsterne i løbet af aftenen. Blandt andet vender DJ-figuren Harske Hubbi tilbage til barndommens land og underholder i løbet af aftenen, mens musikken traditionen tro leveres af bandet Hit'n Covers.

Ud over underholdning og musik serveres der en stor jubilæumsbuffet, og prisen for hele molevitten er 300 kroner.

- Vi håber at mange af tidligere og nuværende medlemmer samt alle øvrige borgere i byen og omegn vil møde frem og feste sammen med os denne dag, siger Flemming Thomsen.

Billetter kan allerede nu købes hos Tøjeksperten Ham & Hende i Haarby.

Et brag af en fest i Haarby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce