Erhverspark på vej op igen


Erhverspark på vej op igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GENOPBYGNING: Forventes klar til brug den 1. november
ASSENBØLLE: Efter i lang tid at have stået som en brandtomt og i knap så lang tid at have lignet en månelandskab er det nu et spørgsmål om tid, før Assenbølle Erhvervspark bliver genrejst, hvor det tidligere Assenbølle Teglværk lå.

Efter en lang opslidende kamp med sit forsikringsselskab Østifterne er erhvervsparkens ejer nemlig klar til at bygge på ny efter den store brænd i februar 2003.

Der er flyttet ufatteligt store mængder jord siden brandtomten blev raget ned af Dansk Nedbrydningsentrepris fra Årslev. Og nu fremstår pladsen som en hel plan flade.

Pindene, der markerer, hvor de to haller på i alt 6000 kvadratmeter skal være, er banket i jorden, og der graves i øjeblikket ud til støbning af sokkel og fundament, fortæller Tim Volder fra Assenbølle Erhvervspark.

- Præcist hvornår vi er klar til at rejse væggene, buerne og lægge spær, er lidt tidligt at sige. Men vi regner med, at der går en god måneds tid med at lave kloakering og sokkel. Og så går vi selvfølgelig straks i gang. Elementerne er lavet færdige og står bare og venter på at blive rejst, siger Tim Volder, mens han skuer ud over byggepladsen, hvor en stor gummiged er ved at fordele de cirka 2000 kubikmeter knust beton, der var tilbage, da brandtomten blev revet ned.

- Det bruger vi som underlag, der hvor der skal være parkeringsplads imellem de to haller, forklarer Tim Volder.

Færdig til november

Skanska, der både har tegnet den nye erhvervspark og også står for opførelsen af byggeriet, har lovet Ove Bay, at byggeriet skulle være klar til brug 1. november.

- Jeg synes, det lyder lidt for utroligt. Men det må vi jo så regne med, siger Ove Bay.

Tim Volder er heller ikke overbevist, og derfor er man endnu ikke begyndt at annocere efter lejere til nybyggeriet.

- Det kan vi simpelthen ikke risikere, før vi er helt sikre på, at vi har bygningerne parat. Hvis vi lover, at firmaerne kan flytte ind den 1. november, og der så går en måned eller to, så får vi en ordenlig økonomisk øretæve. Og det har vi ikke lyst til, siger Tim Volder.

Det forventes, at den nye erhvervspark opdeles i 14 eller 15 lejemål.

Erhverspark på vej op igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce