Endnu kun få højskole-hf'er


Endnu kun få højskole-hf'er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KØNG: Foreløbig har færre end en håndfuld af de 25-30 elever, der skal starte på Køng Idrætshøjskole til august, vist interesse for sideløbende at tage en hf-uddannelse hos VUCFYN i Glamsbjerg.

Højskoleforstander Peter Bendix Pedersen har holdt ferie og kender derfor ikke de eksakte tal. Men selv interessen for den nye uddannelse ser ud til at være beskeden, ser han ingen grund til pessimisme.

- Det er sådan set tilfredsstillende. Det er et stort marked at komme ind på, siger Peter Bendix Pedersen.

Det utraditionelle samarbejde mellem de to skoler bliver ikke aflyst eller udskudt af den grund. Det har aldrig været meningen, at højskoleeleverne skulle udgøre en hf-klasse for sig selv. De vil blive indplaceret på VUC's almindelige hf-hold.

Både højskoleforstanderen og Peter Vestergaard fra VUCFYN forventer i øvrigt en øget interesse for deres undervisningstilbud, både HF-College og de mere traditionelle kurser, i de kommende uger. Tilmeldingen er langtfra slut endnu.

- Vi udskyder gerne vores skolestart, så folk får tid til at komme hjem fra ferie, og fordi der ofte kommer tilmeldinger fra folk, der har fået afslag på andre uddannelser, forklarer Peter Vestergaard.

VUC's første daghold begynder 19. august. Ud over hf-klasserne er skolen i Glamsbjerg VUCFYN's største afdeling for forberedende voksenundervnisng.

Køng Idrætshøjskole holder tirsdag og onsdag i den kommende uge introduktionsdage, hvor man kan få en lille forsmag på højskolelivet.

Endnu kun få højskole-hf'er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce