Assens: Et hus på Årøvænget i Assens, der er en del af området Sølvkysten, har været udsat for indbrud.

Det er sket mellem lørdag eftermiddag klokken 15 og søndag eftermiddag klokken 16. Ukendte gerningsmænd har brudt et køkkenvindue op, og de har under indbruddet formentlig stjålet smykker. Det er dog ikke første gang, at området Sølvkysten er udsat for den slags indbrud.

- Der har været en del indbrud i området over den seneste tid, og mange af stederne er gerningsmændene gået efter smykker. Vi opfordrer alle til at gøre det sværere at være tyv og til at sikre sine værdigenstande så godt som muligt, siger Anders Lundegaard, politikommissær ved Assens Politi.

Anders Lundegaard opfordrer også beboere i området, og andre for den sags skyld, til at etablere en form for nabohjælp.

- Især her i vinterferien, hvor mange huse sikkert står tomme, vil det være en god ide, at naboer hjælper hinanden og forsøger at forhindre, at der kommer flere indbrud, siger han.

Anders Lundegaard gør opmærksom på, at det virker som om, at tyvene har nemt ved at finde de ting, de går efter. Derfor opfordrer han beboere til at gøre det vanskeligere for tyvene at finde frem til smykker og andre værdigenstande.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på aktualitets-, samfund- og erhvervsredaktionen i Odense, hvor jeg har fokus på krimi, nyheder og samfundsaktuelle emner. Jeg startede som journalistpraktikant i februar 2016 på Fyens Stiftstidende.