En møgbeskidt løbetur

Det er nok ikke de nyeste løbesko, man skal tage på til Tommerup Offroad. Her er sidste års vinder, Henrik S. Andersen, på vej i mål med sko og strømper, der trænger til en ordentlig omgang vand og sæbe.
Foto: JØRGEN HANSEN

En møgbeskidt løbetur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOMMERUP ST.: "Det er bakket, hårdt og møgbeskidt", skriver Tommerup Løbeklub på sin hjemmeside. Lyder det tillokkende, så læs videre og meld dig eventuelt til Offroad 25 K Sommer, som er Tommerup Løbeklubs bud på et offroadløb, der med sikkerhed giver mudrede sko, og sandsynligvis også godt med smadder op ad benene.

Løbeklubben arrangerede sit første løb af slagsen i forbindelse med Torvedagen i stationsbyen i fjor, og 23. august går det løs igen i Broholm Skov med adgang fra Østerbro i Tommerup St.

Man er selv en lille smule herre over, hvor beskidt, man vil være, for der er diplom til deltagerne, uanset hvor mange ture, de tager på den 2,1 kilometer lange rundstrækning. I navnet - Offroad 25 K - er der dog lagt op til, at man tager 12 runder svarende til godt 25 kilometer.

Broholm Skov beskrives som en deljlig skov med masser af bakker, vandløb og en hyggelig sø i midten.

Tilmelding kan ske på info@tommeruploeb.dk.

Deltagelse koster 50 kroner, og startnummeret skal hentes på løbsdagen senest 30 minutter før start.

Ifølge hjemmesiden er der foreløbig 15 tilmeldte, nogenlunde ligeligt fordelt på deltagere der var med i fjor, og løbere der er med for første gang. Løbet har plads til i alt 40-50 deltagere.

En møgbeskidt løbetur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce