Vissenbjerg: "Så skal vi til det igen", sådan må Freddy Lykke Nielsen tænke. Han er nemlig for 24. år i streg med til at arrangere stumpemarked i Vissenbjerg Hallerne - eller som det hedder i dag Vissenbjerg Idræts & Kulturcenter.

Dermed har Freddy Lykke Nielsen været med i alle de år, hvor Vissenbjerg Bred Motor Klubs Støtteforening har arrangeret stumpemarkede.

Dengang som nu med det ædle formål at skrabe penge sammen til moderklubben, der er en speedwayklub for børn og unge. Dvs den tilbyder micro og 85 kubik-speedway.

Dette års stumpemarked foregår lørdag den 30. janaur fra klokken 9 til 16.

Som altid vil man kunne finde tonsvis af stumper til biler, motorcykler og knallerter, beklædning, bøger og blade.

Og selvfølgelig kan man købe en fadbamse og en kleppert af grillpølse. (hej)

  • Kolofon

    Af:

    Journalist ved Jyske Fynske Mediers Assens-redaktion. Uddannelse: Kontoruddannelse, historie og samfundsfag ved Aarhus Universitet, voksenunderviser ved Odense Seminarium. Arbejdet som bl.a. kontorassistent, postassistent, totalisatorfunktionær,vicevært, arbejdsmand, støberiarbejder, lærer på vuc og tekniske skoler og aftenskoleunderviser. Freelancejournalist på LokalAvisen Assens i 2000, og siden da som journalist i Fyens Stiftstidende-koncernen med arbejdssted i hhv. Tommerup St. og Assens. Stammer fra Aarhus, men har boet i Aarup siden 1997 og gør det sammen med kone, søn og kat.