En halv dag for kulturen


En halv dag for kulturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOMMERUP: Lørdag den 22. januar står der kultur på dagsordenen i Tommerup.

Den dag kommer opfølgeren til mødet i november på Lilleskov Teglværk, når endnu flere mennesker end da skal diskutere kulturlivets fremtid i det, der endnu hedder Tommerup Kommune.

Konferencen er åben for alle med interesse for kunst og kultur.

Børne- og kulturchef Morten Madsen har sagt ja til at være tovholder på dagen, mens det bliver Mogens Yde fra Skørping, der skal være inspirator.

Han holder et oplæg under overskriften "Sådan gjorde vi i Skørping". Her etablerede man i 1997 "Kulturstationen", et kulturhus, der samler alle kulturelle kræfter med biblioteket som koordinator. Det har medført samarbejder på kryds og tværs, nye idéer og nye arrangementer - og at det store kulturhus efterhånden er ved at komme i pladsproblemer.

Kulturdagen er henlagt til Vestfyns Efterskole - der er et køkken, vi kan boltre os i, siger Lokky Jørgensen, der i sommer første gang lancerede sine idéer om en kulturel indsprøjtning til Tommerup, før storkommunen er en realitet.

Dagsprogrammet vil foruden morgenkaffe og frokost og oplæg, gruppearbejde og opsamling også byde på små kulturelle indslag foruden morgenkaffe og frokost.

- Forhåbentlig finder vi frem til et formål, og så håber jeg, vi hurtigt kan få valgt nogle folk, siger Lokky Jørgensen, der ikke tror på, at dette kan gøres uden en forening bag.

En halv dag for kulturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce